#OOTD Kuala Lumpur Fashion Week 2018 Day 5!

Fesyen, KLFW

#OOTD Kuala Lumpur Fashion Week 2018 Day 5!

17957

Memasuki tahun keenam membuka landasan besar bagi meraikan bakat pereka tempatan, Kuala Lumpur Fashion Week kembali sekali lagi menampilkan koleksi-koleksi terbaru daripada pereka tempatan kita. Malaysia’s most stylish turun berkumpul untuk sama-sama memeriahkan lagi acara megah buat industri kita yang semakin pesat membangun. Dari kerabat diraja, sosialit, selebriti dan social influencers #KLFW 2018 kali ini menyaksikan segalanya pada hari pertamanya sahaja. And we are excited!

 

Seperti biasa, saban tahun #KLFW bermula, kita tidak dapat mengelak daripada mengagumi pilihan fesyen setiap fashionista yang hadir. From the best to the heh, fesyen meraikan semuanya. GLAM himpunkan #OOTD golongan fashionista KLFW 2018 pada hari terakhir Kuala Lumpur Fashion Week!

 

Day 1 | Day 2 | Day 3 | Day 4 | Day 5

1 of 60
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dari kiri: DYTM Tuanku Syed Faizuddin Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Putra Jamalullail, DYMM Tuanku Tengku Hajah Fauziah binti Almarhum Tengku Abdul Rashid, Raja Perempuan Perlis, dan DYTM Tuanku Hajah Lailatul Shahreen Akashah Binti Dato’ Khalil.

Your email address will not be published. Required fields are marked *