Ralph Lauren Lancarkan Koleksi Polo Original | Autumn/Winter 2023

Ralph Lauren Lancarkan Koleksi Polo Original Untuk Luruh/Sejuk 2023

Koleksi Polo Ralph Lauren Originals musim ini menggabungkan kraftangan yang berkualiti tinggi dengan keanggunan yang bersahaja.

Mengambil inspirasi daripada sejarah English Motorspot dan akademia, koleksi kali ini menampilkan pilihan gaya berkekalan dalam kraftangan fabrik yang disusun rapi dengan teliti.

Kempen ini telah dirakam oleh jurugambar Richard Phibbs di litar lumba litar motor Goodwood yang ikonik dan kawasan luar bandar Inggeris. Imej-imej itu diilhamkan oleh hari-hari awal sejarah Grand Prix.

Selain itu, kempen Polo Ralph Lauren ini turut menampilkan peralatan perlumbaan, pakaian kerja klasik dan tweed yang dibuat dengan halus. Kempen ini juga akan dihidupkan pada festival Goodwood Revival selama tiga hari.

Koleksi Polo Ralph Lauren Originals

Koleksi Polo Ralph Lauren Original ini menampilkan inspirasi gaya preppy dan sukan motor dan antara koleksi yang dinanti-nantikan termasuk:

1. Jaket Kain Minyak Camo

Siluet jaket motosikal vintaj yang diimej semula dari arkib Ralph Lauren. Jaket Kain Minyak Camo dihasilkan daripada fabrik kain minyak British Millerain®, kain cetakan camo, disalut dan dicuci untuk mendedahkan coraknya.

See also
5 Kesilapan Solekan Ramai Wanita Lakukan & Solusinya

2. Jaket Kain Minyak Asimetri

Jaket ini diinspirasikan oleh sekeping arkib Ralph Lauren. Ia menampilkan potongan berkuil untuk perlindungan tambahan dan pin perlumbaan berinspirasikan gaya vintaj. Kedua-dua gaya diperbuat daripada kapas dan disalut dengan lapisan lilin.

polo ralph lauren

Jaket Lumba Kafe Kulit yang Dilukis Tangan, diinspirasikan daripada almari pakaian peribadi Ralph sendiri. Dibuat dengan hand-distressed dengan teliti dan dirawat dengan kesan kerisik untuk meniru pemakaian penunggang basikal.

Setiap jaket dicat secara individu dengan grafik tandatangan yang merujuk kepada iklan pakaian perlumbaan kafe klasik.

polo ralph lauren

Potongan Polo Ralph Lauren klasik juga menonjol dalam koleksi ini. Daripada Sweater Fair Isle yang menampilkan corak rumit yang diperbuat daripada 13 benang unik dalam warna bermusim sehingga The Greatcoat iaitu helaian staple koleksi Polo ini.

Kot bersaiz besar dengan overcheck ungu halus adalah satu lagi gaya yang diimejkan semula daripada almari pakaian vintaj peribadi Ralph sendiri.

Ralph Lauren menganjurkan festival Goodwood Revival dari 8 hingga 10 September untuk meraikan pelancaran Kempen Polo Originals di litar lumba Litar Motor Goodwood yang bersejarah.

See also
Shir Chong Model Versatil Malaysia

Acara itu termasuk jamuan champagne, makan tengah hari dan minum petang, dengan pemandangan yang menakjubkan dari garisan permulaan dan penamat trek.

Para tetamu juga menikmati aktiviti kereta vintaj klasik, lawatan paddock persendirian dan lawatan udara helikopter eksklusif di Goodwood Estate.

Artikel Berkaitan : FENDI Lancarkan Tas Tangan Idaman Wanita FENDI C’mon