Kelestarian Gaya Oris

Fesyen

Kelestarian Gaya Oris

1773

Jam selaman terbaru daripada Oris Great Barrier Reef Limited Edition III, adalah yang pertama dalam siri Oris sempena mengangkat misi “Ocean Project”. Misi murni ini ternyata mengangkat status Oris ke peringkat lebih tinggi.

Mengenai ‘Ocean Project’

Oris telah bekerjasama dengan Yayasan Pemulihan Reef untuk menghasilkan tiga model, sekarang. Ketiga-tiga telah diciptakan untuk menyokong pemulihan dan regenerasi kawasan terumbu yang telah banyak mengalami pemutihan karang – kesan sampingan yang tidak disukai suhu air panas. Yayasan ini berfungsi untuk menanam karang baru untuk mengatasi kesan pelunturan, dan telah berusaha ke misi mereka sejak 2016. The Great Barrier Reef adalah salah satu keajaiban alam semula jadi di dunia dan lebih dari 8,000 tahun. Ia adalah rumah kepada salah satu segmen kehidupan laut yang paling pelbagai di dunia, dan asas ini bertujuan untuk menanam 25,000 karang pada tahun 2021.

 

Kenali Oris Great Barrier Reef LE III

Oris Great Barrier Reef III hadir dalam case keluli tahan karat berdiameter 43.5mm, dipadankan bersama bezel seramik biru / hijau, dan gelang pautan keluli. Ia dikuasakan oleh pergerakan automatik Oris 743 dengan rizab kuasa 38 jam, 28 permata, berdetik  pada kadar 28,800vph. Sub-dial untuk saat berjalan pada kedudukan 9, dan fungsi tarikh pekeliling di mana cakera kuning berputar untuk mencatat tarikh. Hadir dalam edisi terhad, jam tangan ini dilengkapi dengan Great Barrier Reef case back, dengan ukiran karang, dan kapal dalam kotak yang terbuat dari alga yang mesra alam.

Oris Great Barrier Reef LE III

Bahan Kes: Keluli tahan karat; bezel dengan memasukkan seramik

Dail: Aqua blue

Dimensi: 43.5 mm

Kristal: Sapphire

Rintangan air: 300 meter

Mahkota: Tarik ke bawah

Pergerakan: Oris 743 (berdasarkan Sellita SW-220-1)

Tali / gelang: Multi-piece gelang keluli tahan karat dengan strap keluli tahan karat keluli tahan karat dan lanjutan.

 

1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Your email address will not be published. Required fields are marked *