Erti Romantik Di Sebalik Rona Pilihan Batu Permata DeGem - Page 2 of 3

Erti Romantik Di Sebalik Rona Pilihan Batu Permata DeGem

Detik memilih cincin pertunangan adalah antara perkara yang dinantikan oleh hampir kesemua wanita. Dari segi bentuk, potongan batu permata dan juga kemasan cincin tersebut, segalanya diberi perhatian terperinci. Bagaimana pula dengan rona batu permata itu pula?

Sebagai sebuah jenama yang sedia membantu pasangan meraikan cinta mereka, DeGem kini tampil dengan koleksi Infinity® Precious yang menawarkan pilihan batu permata yang meluahkan pelbagai erti cinta melalui ronanya sahaja. Dari nilam, delima hingga ke zamrud, Infinity® Precious sememangnya menjadi pilihan pasangan moden masa kini untuk meraikan cinta mereka dengan penuh makna.

Klik seterusnya untuk lebih memahami erti di sebalik setiap rona yang ditawarkan oleh DeGem ini:

2 of 3

The Charming Sapphire

Sering dikaitkan dengan kekayaan, kerabat diraja, dan juga asmara, batu nilam menguatkan lagi pengaruhnya dalam dunia batu permata melalui cincin pertunangan nilam Ceylon milik Puteri Diana yang kemudiannya diwarisi oleh Kate Middleton. Nilam juga merupakan batu yang versatil kerana bisa dilihat hadir dalam pelbagai rona. Dari royal blue hingga ke blushing pink. Daya tahan nilam juga antara kriteria yang membuatkan ia menjadi batu pilihan ramai.