Siapakah Wajah Terbaharu Pat McGrath?

Cantik

Siapakah Wajah Terbaharu Pat McGrath?

996

 

Siapakah yang menyertai barisan duta-duta jelita Pat McGrath? Cassie! Penyanyi Me & U ini bakal sertai skuad Kim Kardashian sebagai wajah terbaharu jenama kosmetik gergasi ini.

 

Seorang mogul kecantikan, Pat juga merupakan jurusolek tersohor Hollywood — hampir semua wajah selebriti ternama telah dihias oleh sentuhan ikonik beliau. Rangkaian mekap keluaran beliau juga merupakan “alat” pelengkap gaya yang digemar oleh gadis-gadis millennial di seantero dunia!

 

Jika dahulu Kim Kardashian mendapat spotlight sebagai wajah buat rangkaian  #InTheMirror keluaran jenama itu, kali ini giliran Cassie pula, bersama rekaan rona terbaharu Pat McGrath — Lust: MatteTrance Lipsticks dalam Omi, McMenamy dan Obsessed.

 

“Buat debut Cassie sebagai #McGrathMuse dalam siri ikonik #InTheMirror kami, keunikan kecantikan semula jadi beliau membenarkan kami melaksanakan rupa wajah yang bersih, segar bersama wing halus di mata, supaya fokus keseluruhannya ke rona bibir digilap LUST: MatteTrance Lipstick baharu kami,” ulas Pat.

 

 

P/S: Jika kamu dengar secara teliti video di atas, nyanyian latar belakang itu adalah dari single terbaharu Cassie bersama G-Eazy, berjudul Love a Loser. Ianya merupakan lagu pertama beliau dalam 10 tahun!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *