Kulit Bebas Cela Walaupun Berada Di Rumah - Glam Malaysia

Kulit Bebas Cela Walaupun Berada Di Rumah

Tidak lagi memerlukan rawatan laser. Dalam masa dua minggu kulit bebas cela  sehingga 75 %. Produk penjagaan kulit wajah Eucerin ada solusi terbaik untuk anda.

Keluaran terbaru Eucerin Spotless Brightening Booster Serum cipta pengalaman lebih hebat dan terbukti secara klinikal, kulit tiada lagi masalah bintik hitam sehingga 75 %.  Serum terbaru ini telah dipaten bersama teknologi Thiamidol yang beri kesan kulit bersih dan berseri dalam masa 2 minggu. Booster Serum telah dinaiktarad dengan Pro-Brightening System untuk menghalang bintik hitam muncul kembali. Anda tidak lagi perlu bersusah-payah untuk menerima rawatan laser kerana anda mampu melakukan hanya di rumah.

Sempena meraikan kejayaan yang ke-100 tahun dalam inovasi penjagaan kulit, keluaran produk terbaru Eucerin Spotless Brightening Booster Serum adalah produk terulung dalam rangkaian Eucerin Spotless Brightening dengan tambahan bahan utama, tekstur, formula dan pembungkusan lebih baik dan premium. Malah, ianya produk premium berasaskan dermatologi.

Mengandungi 2 bahan aktif iaitu Thiamidol yang telahpun dipatenkan secara eksklusif iaitu hasil ciptaan para saintis Eucerin selepas melakukan ujian lebih daripada 50,000 bahan kandungan yang lain. Keberkesanan terbukti secara klinikal kerana Thiamidol punya bahan efektif yang lembut pada kulit wajah. Malah, halang pengeluaran melanin serta hiperpigmentasi. Dalam erti kata lain, Thiamidol ini adalah ramuan magis yang mampu menghilangkan bintik hitam sehingga 75 % tanpa perlu melakukan rawatan laser dan memberikan kulit mulus berseri seawall 2 minggu.

“Sering terdedah dengan suasana yang memberi kesan terhadapa kulit wajah terutama bintik hitam mula kelihatan. Dengan adanya Eucerin Spotless Brightening Serum, saya tidak perlu risau terutama ketika sedang bekerja.”

Pengguna Setia Eucerin, Deborah Priya Henry

Dapatkan koleksi lengkap Eucerin Spotless Brightening seperti Spotless Brightening Cleansing Foam, Spotless Brightening Day Fluid, Spotless Brightening Night Fluid, Spotless Brightening Booster Serum, Spotless Brightening Spot Corrector dan Spotless Brightening Body Lotion. Boleh dibeli menerusi platform e-dagang Eucerin di Shopee, Lazada dan Hermo. Atau di farmasi termasuk Watsons, Guardian, Aeon Wellness dan Caring.

Artikel berkaitan Rutin Penjagaan Kulit Anda Bisa Menjadi Lebih Mudah

POST A COMMENT