Rutin Penjagaan Kulit Anda Bisa Menjadi Lebih Mudah - Glam Malaysia

Rutin Penjagaan Kulit Anda Bisa Menjadi Lebih Mudah

SOTHYS ESSENTIAL AMPOULES

 

Facial Anytime! Setiap botol Essential Ampoules sarat dengan kepekatan bahan-bahan aktif yang tinggi khusus untuk penjagaan kulit muka. Kini, sesi penjagaan lebih mudah,  nikmati rawatan muka mini ini bila-bila masa, di mana sahaja mengikut keselesaan anda.  Samaada bersantai di rumah atau mengembara mengelilingi dunia, pastikan Essential Ampoules ada bersama anda. Gunakannya selama tujuh hari dan nikmati hasil ketara yang luar biasa.  Break It, Dab It, Itu Sahaja!

 

Anti-penuaan < Youth Intensifer>

Terima kasih kepada Argan Tree Polyphenols dan Asid elagik, ia bertindak dengan memperlahankan sel penuaan dan memerangi  radikal bebas. Selain itu, ia juga menggalakkan merangsang  kolagen untuk kontur licin dan lembut lantas menjadikan kulit wajah yang lebih muda. Disyorkan untuk kekurangan kulit kendur dan dan garis-garis halus.

 

Mencerahkan < Luminous Glow>

Ultimate fighter for luminous glowing skin. Ia menanggalkan sel-sel mati dan menggalakkan pembaharuan rangsangan sel menerusi Glycolic Acid dan ekstrak pear berduri. Ia juga menghadkan pembentukan melanin dan kemunculan tompok gelap. Disyorkan untuk nada kulit tidak sekata atau kulit yang mempunyai parut jerawat.

See also
Ameera Khan Temui Cinta Baharu Bersama Koleksi Kérastase Symbiose

 

Melembap < Thirst Quencher>

Diformulakan dengan HMW Hyaluronic Acid, ia membentuk penghidratan dan lapisan pelindung pada permukaan kulit dan meningkatkan keanjalan kulit. Disyorkan untuk kulit kering atau tidak stabil.

 

Mengoksigen < Rosy Freshness >

Ia direka untuk memberikan kulit anda seri yang luar biasa dan cahaya yang sihat. Ia menyediakan penyembuhan yang cepat dan meningkatkan metabolisma. Mengandungi ekstrak soya dan ekstrak Hamamelis untuk menyah tekanan pada kulit dan memberikan kesan menenangkan. Bebas bau.  Disyorkan untuk kulit jerawat, kulit kusam letih, kulit dengan kapilari bermasalah.

[soliloquy id=”63940″]