Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co. - Page 3 of 3 -
Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co.

Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co.

3 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dalam Filem About Love, Adjei Merakamkan Nyanyian Beyoncé untuk Lagu Tema Breakfast at Tiffany iaitu Moon River Sambil Mendendangkan Lagu Bersama Jay-Z.

Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co

Dalam salah satu gambar, diva itu boleh dilihat memakai kot emas dan pelbagai kepingan berkilauan. Manakala satu lagi gambar lainnya, dia dilihat memakai satu set rantai dan gelang. Begitu juga dalam gaun lateks beraksen dengan perhiasan berkilauan. Rantai leher Tiffany HardWear yang dicipta secara eksplisit untuk kempen dan mengambil masa sekitar lebih 40 jam untuk menghasilkannya. Jika anda melihat dengan teliti, rantai emas 18k adalah tiga kali ganda skala purata permata HardWear sedia ada.

“Sebagai penerokaan kreativiti tanpa rasa takut, kempen Lose Yourself in Love merangkumi cinta kepada diri dan keanggunan yang diperkasakan. Beyoncé adalah inspirasi yang tepat kerana dia memancarkan kualiti ini. Kami berbesar hati untuk meneruskan kolaborasi kami untuk tahun kedua berturut-turut dan menyambut era cinta baharu yang menarik,” kata Alexander Arnault, Naib Presiden Eksekutif Produk dan Komunikasi, Tiffany & Co.

Selain tampil dengan gambar memukau, kempen Lose Yourself in Love turut bakal menayangkan filem pada Oktober 2022.