Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co. -
Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co.

Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co.

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ikon-ikon terkenal ini telah bergabung semula bagi meraikan individu, cinta dan hubungan. Beyoncé dan Tiffany & Co. kini bekerjasama sekali lagi dalam mempersembahkan kempen baharu Lose Yourself in Love. 

Tiffany & Co yang legenda Tiffany Diamond digaya segelintir wanita cantik sepanjang sejarahnya. Daripada Audrey Hepburn semasa lawatan promosi untuk Breakfast at Tiffany’s ke Lady Gaga di permaidani merah Oscar 2019, berlian kuning sensasi memukau setiap kali  tampil membuat penampilan.

Terbaru, Beyoncé bekerjasama dengan Tiffany & Co. untuk tahun kedua berturut-turut untuk kempen yang sangat peribadi dan kolaboratif yang mencerminkan “kreativiti tanpa rasa takut”. Beyoncé menggaya dirinya dengan Tiffany & Co. untuk kempen ‘Lose Yourself in Love‘. Penyanyi itu dilihat memadan busana glamor dalam potret gambar yang dirakam oleh Mason Poole. Kempen yang merai kepentingan bersikap terbuka kepada semua kemungkinan yang ditawarkan oleh kehidupan dan keperluan menjadi diri kita sendiri, tanpa sebarang kompromi.

Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co.