20 Beauty Weapons From Sephora

20 Beauty Weapons From Sephora

Jika rutin kehidupan harian terjejas akibat penularan wabak Covid-19 ini, rutin kecantikan tidak perlu menerima kesan yang sama. Mungkin anda tertanya-tanya, bagaimana untuk berfikir secara lebih rasional dalam mengubah waktu kuarantin ini; kepada menghabiskan cuti di rumah bak menikmati percutian musim bunga/panas? Apa produk terhangat yang mampu memanjakan diri di saat ini? Treat yourself, dengan menjadikan rutin Sephora-runs kepada Sephora online shopping! GLAM mengumpul barisan produk kecantikan head to toe daripada Sephora, sebagai senjata “Greatest Of All Time” yang juga didambakan dan disayangi oleh influencer kegemaran anda!

Lihat 20 item pilihan GLAM di bawah: 

2 of 20
Use your ← → (arrow) keys to browse

Marc Jacobs Beauty, Recover Hydrating Coconut Lip Oil

Penggunaan Re(cover) Hydrating Lip Oil sepanjang minggu ini terbukti memberi hidrasi penuh dan menyembuhkan keadaan bibir yang kering. Lip Oil ini diperkaya dengan lima jenis ekstrak kelapa, vitamin E, dan juga Aloe Vera, menjadikan formula yang lebih menyelesakan, dan yang paling penting berkesan buat bibir yang lebih sihat mungil. 

Quick Tip: Boleh dipakai secara bersahaja sebagai persiapan penghidratan bibir, atau dengan layer di atas pemakaian bibir kegemaran anda untuk efek sinaran ekstra.