20 Beauty Weapons From Sephora

20 Beauty Weapons From Sephora

Jika rutin kehidupan harian terjejas akibat penularan wabak Covid-19 ini, rutin kecantikan tidak perlu menerima kesan yang sama. Mungkin anda tertanya-tanya, bagaimana untuk berfikir secara lebih rasional dalam mengubah waktu kuarantin ini; kepada menghabiskan cuti di rumah bak menikmati percutian musim bunga/panas? Apa produk terhangat yang mampu memanjakan diri di saat ini? Treat yourself, dengan menjadikan rutin Sephora-runs kepada Sephora online shopping! GLAM mengumpul barisan produk kecantikan head to toe daripada Sephora, sebagai senjata “Greatest Of All Time” yang juga didambakan dan disayangi oleh influencer kegemaran anda!

Lihat 20 item pilihan GLAM di bawah: 

3 of 20
Use your ← → (arrow) keys to browse

Drunk Elephant, F-Balm Electrolyte Waterfacial Masque Hydratant

Drunk Elephant memperkenalkan F-Balm™ Masque, yang bertindak sebagai mask semalaman buat kulit setiap hari. Tekstur seperti gel adalah agak ringan berbanding dengan night mask yang lain, maka itu ia tidak menjadi masalah untuk dipakai pada setiap malam sebagai rawatan untuk mengembalikan baki tahap penghidratan dan kelembapan kulit. 

Quick Tip: Gunakan serum TLC Framboos™ juga dari Drunk Elephant, sebelum penggunaan F-Balm™ ini untuk pengelupasan kulit yang lembut, serta meningkatkan penyerapan khasiat produk pada wajah.

POST A COMMENT