GLAM FIRST: Platform Kecantikan Berkonsepkan Co-Working Pertama di Malaysia - Glam Malaysia
GLAM FIRST: Platform Kecantikan Berkonsepkan Co-Working Pertama di Malaysia

GLAM FIRST: Platform Kecantikan Berkonsepkan Co-Working Pertama di Malaysia

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Meningkatkan kecantikan melalui inovasi, Beauty & Co: platform kecantikan co-working pertama Malaysia menyediakan rawatan terbaik yang memanjakan wajah dan tubuh.

Dengan visi agar Beauty & Co menjadi platform untuk menggalakkan semua untuk menjaga dan  mengamalkan sikap cintai diri dengan memastikan seseorang itu menjaga diri sendiri. Seperti yang anda ketahui, penjagaan diri menggalakkan keyakinan dan menghasilkan pemerkasaan yang merupakan teras kepada platform ini. “Kami mahu setiap pelanggan keluar bukan sahaja kelihatan terbaik tetapi juga berasa terbaik,” kata Yann, pengasas Beauty & Co. Beauty & Co ialah co-working kecantikan pertama di Malaysia yang menyediakan pelbagai prosedur dan rawatan.  Dengan usaha wajar dan penyelidikan mereka tentang teknologi terbaik dalam industri, setelah melabur lebih RM4 juta dalam peranti canggih untuk agar inovasi ini boleh diakses secara tempatan.

Mengamalkan sikap menyayangi dan menjaga diri adalah penting dalam memupuk hubungan yang sihat dengan diri sendiri dari segi mental dan fizikal. Yakin dengan kulit sendiri adalah bukti sebenar pemerkasaan diri. Dengan misi dan visi untuk mempromosikan cinta diri dan positif untuk semua dengan mencari rawatan kecantikan dan perkhidmatan memanjakan premium, Beauty & Co berhasrat untuk menjadikan kecantikan boleh diakses dan membantu semua wanita menjadi versi terbaik diri mereka.

See also
3 Produk Muka Terkini Mesti Anda Miliki Bulan Ini

Beauty & Co ialah ruang kerja bersama kecantikan pertama di Malaysia yang menyediakan pelbagai prosedur dan rawatan pelbagai disiplin yang menyasarkan empat kecantikan holistik – kesihatan seksual, penurunan berat badan, pigmentasi dan anti-penuaan. Menu perkhidmatan yang luas terdiri daripada sesi penjagaan biasa seperti rawatan muka mewah dan perkhidmatan pembuangan rambut berkualiti tinggi kepada perkhidmatan khusus yang lebih luar biasa seperti kontur badan dan mengetatkan pelvis.

Diasaskan pada 2018 oleh Yap Yann Fang yang mempunyai pengalaman lebih 20 tahun dalam industri kecantikan dan estetik, Beauty & Co sejak itu telah menjadi platform kecantikan premium terkemuka untuk rawatan kecantikan termaju. Platform itu telah memberi khidmat kepada beberapa selebriti seperti Dato Siti Nurhaliza, yang merupakan salah seorang pelanggan VIP mereka.

Sebagai ruang kerja bersama kecantikan yang pertama dan satu-satunya di Malaysia, Beauty & Co berhasrat untuk menyatukan semua jurusolek di bawah satu bumbung. Mempelopori konsep kerja bersama kecantikan, Beauty & Co bakal meningkatkan integriti bidang kecantikan dan meningkatkannya ke tahap baharu secara keseluruhan melalui penyediaan prosedur yang selamat dan diperakui.

See also
Ashley Olsen Selamat Melahirkan Anak Pertama

Setiap rakan komuniti co-working Beauty & Co dapat mengakses inovasi teknologi terkini dan terkini serta persekitaran yang selesa dan menyenangkan dari segi estetika untuk diri mereka sendiri.

Pautan berkaitan: Sembang Cantik Rawatan Aestetik