GLAM FIRST: Platform Kecantikan Berkonsepkan Co-Working Pertama di Malaysia - Page 2 of 2 - Glam Malaysia
GLAM FIRST: Platform Kecantikan Berkonsepkan Co-Working Pertama di Malaysia

GLAM FIRST: Platform Kecantikan Berkonsepkan Co-Working Pertama di Malaysia

2 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Rawatan Peremajaan Kulit Maksimum – Rawatan Melasma, Advanced Dual Yellow Laser


GLAM berpeluang mencuba rawatan yang diluluskan FDA, Dual Yellow Laser dengan menggunakan teknologi laser yang paling canggih untuk memberikan rawatan peremajaan kulit maksimum dengan ketidakselesaan dan kesan sampingan yang minimum. Menggunakan lampu kuning dan hijau untuk menyasarkan masalah kulit tertentu, Dual Yellow Laser dikenali sebagai rawatan laser bukan ablatif di mana ia tidak membakar kulit dan tidak menjejaskan kulit di luar kawasan sasaran. Jika anda sedang mencari pengalaman rawatan laser yang kurang menyakitkan dan bimbang tentang parut jerawat di pipi anda, pigmentasi pada hidung anda, dan warna kulit tidak sekata pada dahi anda; B&Co Clinic mempunyai penyelesaian kepada masalah anda dengan hanya satu mesin. Mengekang pengeluaran melanin dan merawat kulit kusam terbaik, luka besar untuk pencerahan dan peremajaan kulit secara keseluruhan, Dual Yellow Laser adalah jawapannya!

Bagaimana Ia Berfungsi?
Terapi laser berfungsi berdasarkan prinsip penyerapan cahaya dan menggunakan gabungan cahaya kuning dan hijau yang menyasarkan tisu. Laser akan diprogramkan untuk memancarkan cahaya dalam panjang gelombang tertentu yang paling baik diserap oleh kulit untuk membuang kapilari muka atau ia boleh diprogramkan untuk memancarkan panjang gelombang yang paling baik diserap oleh melanin untuk meringankan pigmentasi. Jerawat aktif juga boleh dihapuskan kerana cahaya kuning dari laser lembut ini memusnahkan bakteria jerawat.

See also
Analisa Solekan Selebriti Di American Music Awards

Selain menyasarkan bahagian yang bermasalah, terapi membantu merangsang kulit untuk menghasilkan pertumbuhan kolagen, mengurangkan kemerahan dan memperbaiki kulit sensitif memberikan kesan menegang, menegang dan meremajakan secara keseluruhan pada kulit.

 

Faedah Rawatan Advanced Dual Yellow Laser

  1. Kurang haba sehingga menyebabkan kurang rasa tidak selesa, kesakitan minimum dan tiada lebam
  2. Sesuai untuk semua jenis kulit dan kawasan badan termasuk muka, leher, dada, belakang, tangan, lengan dan kaki
  3. Menyasarkan masalah kulit tertentu tanpa perlu menjalani rawatan peremajaan secara meluas
  4. Mengurangkan keradangan jerawat
  5. Mengurangkan efek kulit kemerahan, membantu menenangkan penampilan jerawat