Lindsay Lohan Melancarkan Website Gaya Hidup Sendiri - Glam Malaysia

Lindsay Lohan Melancarkan Website Gaya Hidup Sendiri

Pernah terbayangkan diri anda untuk mempunyai gaya hidup persis seorang selebriti Hollywood tatkala anda mengelamun di pejabat mahupun di rumah? Well berhenti mengelamun dan dengar cakap Lindsay Lohan.

 

Lindsay Lohan, resident bad girl gone good, kini menngumumkan pelancaran “Preemium,” sebuah laman sesawang gaya hidup yang menawarkan segalanya yang Lohan akan kongsikan untuk bayaran $2.99.

 

“Saya kini dalam tempoh pembaharuan diri dan ini juga merupakan sebab saya membuang semua pos saya di Instagram,” terang pelakong tersebut pada lama utama website tersebut.

 

Dengan $2.99, Lohan menawarkan kandungan esklusif, rahsia-rahsianya dan berita terkini sebelum diketahui oleh orang lain.

 

“Anda juga akan mendapat diari peribadi, update video, foto peribadi ekslusif, tutorial fesyen dan kecantikan, panduan membeli-belah, sebalik tabir, produk kegemaran saya, dan banyak lagi. Untuk mendapatkan pass all-access ke dalam hidup saya, Preemium adalah jawapannya buat peminat-peminat saya.”

See also
Selebriti Ternama Turut Meraikan Koleksi Michael Kors di NYFW

 

Projek terbaru Lohan ini sudah pun dimulakan oleh selebriti-selebriti lain seperti Gwyneth Paltrow dengan GOOP, Jessica Alba dengan Honest Company, dan juga blog peribadi Luaren Conrad yang menjadi inspirasi buat ramai.

 

Let’s hope for the best for Lohan.