It's Official! Sophie Turner Said Yes To Lamaran Joe Jonas

Bintang Louis Vuitton Sophie Turner Bertunang Dengan Joe Jonas

Foto Raymond Hall/GC Images

Tidak sampai setahun mereka mengumumkan hubungan mereka kepada pihak umum secara rasmi, pelakon Game of Thrones dan X-Men Sophie Turner, 21, kini sudah bertunang dengan teman lelakinya, penyanyi Joe Jonas.

 

Pengumuman istimewa itu dibuat oleh pasangan ini melalui akaun Instagram mereka dengan kapsyen yang mudah namun penuh makna membuatkan kami di GLAM cair and went “Awww!

 

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

She said yes.

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Hubungan mereka mula menarik perhatian ramai pada November tahun lalu dan mereka mengumumkan hubungan mereka secara rasmi pada Januari tahun ini. Walaupun hubungan mereka sudah menjadi umum, pasangan ini juga sangat berahsia dengan pertemuan mereka. Sophie dan Joe hanya dilihat bersama melalui lensa paparazzi mahupun akaun media sosial mereka.

 

Satu sumber menyatakan kepada People bahawa “Semua orang merasa gembira untuk mereka berdua, keluarga dan rakan-rakan mereka juga sangat teruja. Kedua-duanya memang secocok.”

 

“Joe sering bertukar pasangan sebelum ini namun hubungan mereka ini amat berbeza dari mula lagi. Dialah [Sophie] satu-satunya untuk Joe.”

POST A COMMENT