Siapakah Model Paling Kaya Tahun 2018? - GLAM Malaysia

Siapakah Model Paling Kaya Tahun 2018?

1 of 11
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kerjaya sebagai seorang model mungkin dilihat sebagai satu kerjaya mudah untuk kebanyakan pihak. Namun kebenarannya adalah jauh daripada sangkaan tersebut.

 

Dilanda kontroversi dan mengambil waktu seketika untuk berehat, Kendall Jenner sekali lagi mendahului senarai Model Bayaran Tertinggi dengan jumlah pendapatan kasar berniali RM94.1 juta. Walau tidak sehebat adiknya, Kylie yang pendapatannya dilaporkan bernilai RM696 juta, Kendall masih lagi mampu mengalahkan model-model lain yang lebih veteran.

 

Awal tahun ini Jenner membuat pengakuan yang dia bukan seperti model-model lain yang membuat berpuluh penampilan pentas peragaan dan lebih selesa memilih kerjanya. “Since the beginning we’ve been super selective about what shows I would do. I was never one of those girls who would do like 30 shows a season or whatever the f-ck those girls do.” Sekaligus membuatkan rakan-rakan modelnya tidak senang dengan kenyataan tersebut.

 

RM472 juta merupakan jumlah keseluruhan 10 model dengan bayaran tertinggi di dunia ini jadi klik seterusnya untuk melihat siapa lagi yang tersenarai.

POST A COMMENT