Ruang Makan Berkonsepkan ‘’AlFresco’’ - Glam Malaysia

Ruang Makan Berkonsepkan ‘’AlFresco’’

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Konsep ruang makan “AlFresco” oleh Fast adalah jawapan bagi anda yang ingin merasa lebih selesa dan menikmati kehidupan sosial tanpa terlalu memikirkan tentang “social distancing”.

Menghabiskan masa di ruang terbuka tanpa rasa bimbang adalah keinginan semua orang sekarang lebih daripada sebelumnya. Konsep Ruang Makan “AlFresco”  mempunyai koleksi yang tahan terhadap keadaan cuaca.

Koleksi yang berkonsepkan “’Al Fresco’’ yang membawakan konsep ruang makan terbuka oleh Fast telah mencipta persekitaran yang ideal untuk majlis sosial. Supersalone, Milan (september) – Versi baharu kerusi berlengan Ria mengalu-alukan tetamu. Dengan kusyen dan sandaran empuk, waktu makan tengah hari adalah lebih selesa. Untuk menyimpan semua aksesori, Fast telah mencipta Ninfea, rangkaian unit penyimpanan luar aluminium yang boleh memuatkan segala-galanya untuk menetapkan meja. Dengan cara ini, perjalanan ke dapur adalah terhad dan masa makan lebih santai dan menyenangkan dan ini adalah mengapa konsep ruang makan “AlFresco” wajib ada disetiap kediaman.

POST A COMMENT