Rekaan Hebat – Keselesaan Sofa Zaza

Galeri DEKO, GLAM DEKO

Rekaan Hebat – Keselesaan Sofa Zaza

2491

Teks : Shahril Hadi Halim
Gambar : King Living

 

Jenama King Living yang baru menjengah ke pasaran Malaysia ini sebenarnya telah lama bertapak di pasaran Australia menghidangkan seleksi perabot yang menjadi pilihan. Rekaan yang sentiasa relevan utntuk pelbagai gaya dekorasi menjadikan ia sesuai untuk setiap jenis kediaman. Terkini mereka berjaya merangkul anugerah 2018 Good Design Awards yang berlangsung di lokasi ikonik Rumah Opera Sydney, Australia.

 

“Rekaan merupakan DNA kami di King Living. Bersama kumpulan pereka dalaman yang dikira sebagai kerjasama, kami berjuang untuk mendapatkan keseimbangan di antara rekaan luar biasa dan keselesaan,” ujar Ketua Pegawai Eksekutif King Living, Anna Carrabs.

 

Rekaan sofa Zaza menampilkan kaki keluli  yang disertakan tempat merehatkan tangan dan belakang boleh laras untuk disesuaikan mengikut keselesaan individu yang menggunakan sofa tersebut. Gabungan idea antara kumpulan pereka King Living bersama pereka Charles Wilson, sofa gaya avant garde ini mencipta keseimbangan antara rekaan berintuisi serta keselesaan yang tiada bandingan.

 

Teknologi yang menggunakan keluli tahan karat sebagai binaan asas untuk setiap sofa King Living menjamin ketahanan sehingga 25 tahun. Penggunaan postureflex memastikan anda berasa selesa selain ia bertindak balas terhadap bentuk tubuh badan mengikut kesesuaian untuk menyokong penggunanya.

 

Layari laman sesawang King Living untuk maklumat lanjut atau boleh kunjungi ruang pamer King Living di pusat beli belah IPC, Mutiara Damansara.

 

 

Slide untuk lihat gambar. 

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Your email address will not be published. Required fields are marked *