Hotel Dengan Hospitaliti Terbaik - Glam Malaysia

Hotel Dengan Hospitaliti Terbaik

Tiada yang lebih bermakna mencipta bibit nostalgia bersama tersayang kala berdarmawisata. Abaikan jarak destinasi, jauh atau dekat, luar mahupun dalam bandar; yang utama adalah hospitaliti hotel dan resort yang bersifat mesra keluarga dan kanak-kanak buat menggamit satu lagi memori terindah.

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hotel Hard Rock Pulau Pinang

Sememangnya tersohor dengan kemudahan dan hiburan mewah berunsur kekeluargaan, rangkaian hotel Hard Rock pertama di Malaysia berlokasi di Batu Ferringhi, Pulau Pinang. Membuka pintu pada tahun 2009, penghuni Hard Rock berpeluang menikmati akses eksklusif kolam renang bentuk-bebas terbesar di Utara Malaysia. Dibina secara intergrasi ke dalam landskap hotel, kolam renang ini memaparkan reka bentuk taman tema air lengkap gelongsor air, pancuran air dan beberapa mainan air lain.

Tidak hanya menumpukan keperluan kanak-kanak, malah golongan remaja bermula umur 13 hingga 17 tahun boleh menyertai program Tabu Teens Clubs. Boleh memilih program indoor atau outdoor yang meliputi ruang eksklusif untuk melayari internet, bermain permainan video dan tayangan filem. Mereka juga boleh meneroka Batu Ferringhi di siang hari dengan menaiki basikal atau bermain football. Layari laman sesawang Hard Rock Hotel Penang untuk maklumat lanjut.