Item Canggih Buat Kediaman Moden - Page 4 of 5 - Glam Malaysia

Item Canggih Buat Kediaman Moden

Dengan kemajuan teknologi masa kini, rumah moden menjadi semakin komprehensif dan 'lebih bijak' berbanding sebelum ini. Sama seperti bagaimana zaman berkembang daripada penggunaan telefon analog ke telefon pintar, adalah perlu untuk memenuhi rumah anda dengan perkakasan terbaru dan canggih bagi menaik taraf kehidupan seharian.

Melalui Fourth Industrial Revolution atau 4IR ia adalah pencapaian terbaik dan membolehkan anda bergerak seiring dengan kemajuan teknologi yang sedia ada. Anda kini berada di era baru di mana peti sejuk boleh disambung kepada sambungan WiFi atau mengawal penghawa dingin melalui aplikasi khusus di telefon pintar anda. Berikut antara perkakasan moden dan canggih yang mesti dimilik untuk kediaman moden anda.

4 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Smart Refrigerator – LG Side by Side GC-X247CSAV

Lengkapi rumah moden anda dengan Smart Refrigerator yang memberikan pengalaman menakjubkan setiap kali mengambil makanan dan minuman sejuk. LG Side By Side GC-X247CSAV memiliki panel cermin kaca InstaView Door-In-Door yang memudahkan kepada anda untuk melihat kandungan peti ais dengan hanya dua ketukan pada pintu tanpa perlu membukanya bagi mengelak kehilangan udara sejuk. Terdapat juga built-in inverter bagi mengurangkan penggunaan tenaga dan penapis udara untuk membasmi bakteria dan mengurangkan bau tidak menyenangkan. Anda juga bisa mengawal tetapan suhu serta melakukan pemeriksaan keseluruhan bagi status operasinya melalui aplikasi yang boleh dimuat turun di telefon pintar.

POST A COMMENT