Item Canggih Buat Kediaman Moden - Glam Malaysia

Item Canggih Buat Kediaman Moden

Dengan kemajuan teknologi masa kini, rumah moden menjadi semakin komprehensif dan ‘lebih bijak’ berbanding sebelum ini. Sama seperti bagaimana zaman berkembang daripada penggunaan telefon analog ke telefon pintar, adalah perlu untuk memenuhi rumah anda dengan perkakasan terbaru dan canggih bagi menaik taraf kehidupan seharian.

Melalui Fourth Industrial Revolution atau 4IR ia adalah pencapaian terbaik dan membolehkan anda bergerak seiring dengan kemajuan teknologi yang sedia ada. Anda kini berada di era baru di mana peti sejuk boleh disambung kepada sambungan WiFi atau mengawal penghawa dingin melalui aplikasi khusus di telefon pintar anda. Berikut antara perkakasan moden dan canggih yang mesti dimilik untuk kediaman moden anda.

1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pembersih Hampagas – Dyson V11 Absolute

Dyson V11 Absolute adalah hampagas pintar tanpa wayar yang dilengkapi skrin LCD yang memaparkan mod pembersihan terkini dan membolehkan pengubahsuaian mod secara mudah iaitu dengan pilihan Auto, Boost dan Eco. Selain itu, Dyson V11 Absolute dicipta dengan built-in bateri dan hanya perlu diletakkan pada dok pengecasan bagi pengecasan semula.