Item Canggih Buat Kediaman Moden - Page 2 of 5 - Glam Malaysia

Item Canggih Buat Kediaman Moden

Dengan kemajuan teknologi masa kini, rumah moden menjadi semakin komprehensif dan 'lebih bijak' berbanding sebelum ini. Sama seperti bagaimana zaman berkembang daripada penggunaan telefon analog ke telefon pintar, adalah perlu untuk memenuhi rumah anda dengan perkakasan terbaru dan canggih bagi menaik taraf kehidupan seharian.

Melalui Fourth Industrial Revolution atau 4IR ia adalah pencapaian terbaik dan membolehkan anda bergerak seiring dengan kemajuan teknologi yang sedia ada. Anda kini berada di era baru di mana peti sejuk boleh disambung kepada sambungan WiFi atau mengawal penghawa dingin melalui aplikasi khusus di telefon pintar anda. Berikut antara perkakasan moden dan canggih yang mesti dimilik untuk kediaman moden anda.

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pemanas Air -Bosch Tronic Series

Pemanas air terbaru daripada siri Bosch Tronic hadir dalam tiga varian berbeza. Selain memiliki pam yang senyap dan reka bentuk bergaya dari Jerman, Bosch Tronic boleh dikawal melalui panel kawalan minimalisnya dengan mudah. Bosch Tronic hadir dengan siri Tronic 3000 S, 6000 S dan 8000 S yang tampil canggih dan memudahkan waktu mandi anda.