Gabungan Seni Bina Kontemporari Dan Reka Bentuk Dalaman Pantai Yang Memukau - Glam Malaysia
Gabungan Seni Bina Kontemporari Dan Reka Bentuk Dalaman Pantai Yang Memukau 4

Gabungan Seni Bina Kontemporari Dan Reka Bentuk Dalaman Pantai Yang Memukau

Pantai Desaru diwarnai dengan vila-vila tepi pantai peribadi dengan seni bina kontemporari yang mewah dan mesra keluarga!

Anantara Desaru Coast Residences yang baru-baru ini dianugerahkan sebagai Best Luxury Landed Development dan Best Landed Development in Malaysia by the Asia Property Awards (Malaysia), Anantara Desaru Coast Residences menampilkan seni bina kontemporari oleh WOW Architects dan reka bentuk dalaman yang memukau oleh EDC Interiors. 20 vila dengan kolam renang persendirian di Anantara Desaru Coast Residences berkisar antara 3.100 hingga 6.426 kaki persegi dalam ukuran binaan dan mempunyai tiga hingga empat bilik tidur, sesuai buat anda sekeluarga yang mengimpikan kediaman di tepi laut yang mewah dalam persekitaran sensitif ekologi.

Gabungan Seni Bina Kontemporari Dan Reka Bentuk Dalaman Pantai Yang Memukau 4

Vila-vila mewah ini punya pemandangan indah Laut China Selatan dan menawarkan akses langsung ke pantai peribadi yang luas hanya buat anda. Taman dipenuhi dengan dedaunan asli untuk meningkatkan privasi dan ketenangan, dihias dengan bumbung ‘hijau’ yang rata buat flora tumbuh di bahagian atas dan menyatukan struktur lanskap dari masa ke masa. Susun atur pelan yang terbuka ini menghubungkan bilik tidur en-suite dengan ruang tamu dan ruang makan yang luas yang menyelusuri kolam infiniti peribadi. Panel kaca di lantai membiaskan cahaya dengan angin segar sambil memaksimumkan pemandangan laut menjadikan seni bina ini lain dari yang lain.

See also
#StayHomeWithGD: Berapa Lama Virus Covid-19 Bertahan Pada Baju?
Gabungan Seni Bina Kontemporari Dan Reka Bentuk Dalaman Pantai Yang Memukau 4

Dilengkapi perabot sepenuhnya, tempat berjemur yang luas memberikan ruang tambahan untuk hiburan di luar kediaman. Dekorasi yang diambil ilham melalui penggunaan bahan-bahan semula jadi nan anggun, elemen reka bentuk yang merujuk kepada seni bina dan ketukangan asli. Ruang dalaman berlabuh dengan penyatuan bahan dan warna semula jadi dari lantai batu krim ​​matte, kayu coklat dan kelabu, dan kain bertekstur yang membangkitkan rona dan tekstur pantai berpasir dan pohon palma di Pantai Desaru.

“Lokasi yang menakjubkan memberi ilham reka bentuk moden berprofil rendah yang mendorong indoor-outdoor living,” kata arkitek projek Christopher Lee, Pengetua WOW Architects, Singapura.

Pautan berkenaan: Anantara Desaru Coast Resort & Villas Mendapat Gelaran Baru

Gabungan Seni Bina Kontemporari Dan Reka Bentuk Dalaman Pantai Yang Memukau 4

Inspirasi lebih lanjut diambil dari warisan pantai yang kaya di kawasan ini dan akar bersejarahnya sebagai perkampungan nelayan, dengan perabot dan elemen hiasan yang mengisyaratkan jaring ikan, biru laut yang terang dan kayu lapuk. Walaupun kontemporari, mahu reka bentuknya juga mencerminkan sentuhan tempatan. Di setiap vila, kami memberi rasa seakan-akan tempat persembunyian pantai yang tenang dengan estetika abadi langsung memberi penghormatan kepada tradisi dan budaya tempatan, ”kata Vincent Koh, pengetua EDC Interiors, Malaysia.

See also
GLAM Deko Selebriti - Siri Realiti Ikon Fesyen Negara

Diserikan dengan palet warna, bahan, dan hiasan yang elegan menjadikan pemandangan pantai yang indah menjadi titik fokus utama. Dibangunkan oleh Pemilik dan penghuni menikmati akses eksklusif ke kemudahan kelas dunia di resort ini, termasuk pantai persendirian, kolam lagun, kolam infiniti menghadap lautan, Spa Anantara, pusat kecergasan, kelab kanak-kanak dan remaja dan banyak lagi!

Gabungan Seni Bina Kontemporari Dan Reka Bentuk Dalaman Pantai Yang Memukau 4

Pantai Desaru adalah antara destinasi yang sedang berkembang yang disokong baik oleh pelaburan swasta dan awam dalam infrastruktur yang ada dan yang akan datang. Potensi pertumbuhan Desaru Coast sebagai destinasi mewah, dengan pencapaian Minor International dalam pengurusan kediaman mewah menjadikan Anantara Desaru Coast Residences antara peluang pelaburan yang baik untuk masa hadapan. Kediaman ini boleh anda miliki dengan harga bermula RM 7.5 juta.

Untuk maklumat mengenai Anantara Desaru Coast Residences, kunjungi: www.anantaradesaru-residences.com.
Foto: Anantara Desaru Coast Residences