Pelancaran Wangian Louis Vuitton: City Of Stars - Glam Malaysia

Pelancaran Wangian Louis Vuitton: City Of Stars

Pelancaran Wangian Terbaharu Jenama Louis Vuitton; City Of Stars Adalah Koleksi keenam Dalam “Cologne Perfume”

Jenama fesyen mewah paris Louis Vuitton membuat pelancaran wangian terbaharu bertemakan City Of Stars yang mengabadikan Kota Bintang sebagai inspirasi. yakni Los Angeles. Louis Vuitton Master Perfumer, Jacques Cavallier Belletrud telah melancarkan “EVENING COLOGNE PERFUME“.

The City of Stars mengisahkan malam yang penuh janji, emosi yang membara, keghairahan dan malam yang menjelma dalam cahaya pertama pagi. City of Stars ialah pujaan buat waktu malam, perasaan kebebasan dan keghairahan yang diterjemahkan melalui kecemerlangan nota sitrus, bunga tiare dan cendana.

Koleksi wangian cologne Louis Vuitton mempunyai keistimewaan penyulingan yang ideal. Wangian demi wangian, jam demi jam, koleksi itu menerangi detik dengan beralun melodi dalam menzahirkan kepada landskap yang luas dan memberi inspirasi dari Pantai Barat. Minyak wangi menawarkan bau tentang Los Angeles.

Setiap cologne adalah seperti sinar cahaya, secara beransur-ansur lembut atau sengit merangkumi karya yang terukir oleh Master Perfumer Jacques Cavallier Belletrud, seorang ahli alkimia bau untuk koleksi ini. Beliau telah mencipta pakatan tunggal antara cahaya kabus buah dan kedalaman bunga. Seperti novel musim panas di mana setiap wangian membangkitkan titik masa yang sempurna.

See also
La Prima, Ekspresi Baharu Giorgio Armani

Maka tibalah malam yang menakjubkan “City Of The Stars” minyak wangi terbaru Louis Vuitton. “City Of The Stars” karya baharu di Louis Vuitton Cologne Koleksi minyak wangi adalah Cologne Petang, malam fantasi di tengah-tengah bandar yang tidak pernah tidur. Di Los Angeles rhapsodic, Kota Bintang bercerita malam janji, emosi yang bersemangat, keghairahan yang lembut.

Haruman mendamaikan kesegaran sebuah cologne dan khas minyak wangi bangasawan. Kecemerlangan sitrus membawa cahaya matahari hari itu ke kulit dan menariknya ke arah malam yang mempesonakan Kebebasan, keghairahan, dan kreativitinya yang tidak terikat membuatkan haruman ini kekal tahan lama dan mempunyai semua kespontanan Colognes dan kecanggihan minyak wangi.

Artikel Berkenaan: White Caviar Ramuan Mewah Tiada Tandingan