Dessert Terbaik Dari Vanilla Crepe - Glam Malaysia

Dessert Terbaik Dari Vanilla Crepe

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vanilla Crepe memperkenalkan ahli terbarunya kepada keluarga krep, Lemon Collagen Crepe menggunakan krim terbaik di dunia, Elle Vire!

Vanilla Crepe menawarkan salah satu manisan terbaik di Malaysia hingga membuatkan anda tidak puas makan satu potongan kek. Sehingga kini, crepes 30 lapisan ini telah memenangi hati orang di seluruh dunia dengan mengekalkan rasa klasik yang indah melalui penggunaan resipi Perancis yang asli.

Sebuah syarikat dan jenama diasaskan oleh Mr Nelson Liew pada tahun 2014 dengan semangat dan kasih sayang yang tinggi memperkenalkan Lemon Collagen Crepe pada peminat manisan mulai 5 Febuari 2021 ini. Mempunyai 27 gerai di seluruh negara dan secara rasmi diiktiraf sebagai rantaian Mille Crepe Terbesar di Malaysia oleh Malaysia Book of Records.

Slogan ‘Cinta’ Kita Pada Gigitan Pertama’ pasti dirasai pada setiap kenikmatan lapisan. Merupakan satu-satunya pengeluaran Mille Crepe di Malaysia yang disokong oleh Perancis pengetua Elle & Vire yang berwibawa dan telah berkesan kepada masyarakat setempat dengan rasa yang menakjubkan malah mendapat ulasan positif dari seluruh pelosok. Membuatkan Vanilla sebagai salah satu daripada crepes mille terbaik di bandar!

See also
Trend Kaca Mata Vintaj 70an Kembali!