Ralph Lauren Pink Pony 2021, 21 Tahun Usaha Memerangi Kanser - Glam Malaysia

Ralph Lauren Pink Pony 2021, 21 Tahun Usaha Memerangi Kanser

Selama 21 tahun Ralph Lauren’s Pink Pony Initiative, program bermanfaat peringkat global yang dikhaskan memerangi penyakit kanser. Ia telah menjadi antara program utama dikalangan program lain yang turut mempunyai tujuan dan inisiatif yang sama.

Ditubuhkan pada tahun 2000, misi Pink Pony adalah untuk mengurangkan perbezaan rawatan barah yang diterima oleh pesakit, mengetuai matlamat untuk mencari penawar dan membantu dengan memastikan bahawa akses ke rawatan berkualiti tersedia untuk semua orang pada tahap yang lebih awal dan lebih mudah dirawat. 

 

Pink pony

 

Ralph Lauren sangat komited untuk meningkatkan kesedaran dan dana untuk penjagaan dan pencegahan barah melalui inisiatif pemasaran global tahunan, menghasilkan item khusus, yang mana hasil penjualan disalurkan kepada Pink Pony Fund, dan program sukarela pekerja dan pengumpulan dana. 

Sebagai salah satu syarikat pertama yang menggunakan logo untuk menyokong inistiatif berasaskan kesedaran, para pemain Polo telah digunakan beberapa dekat sebagai simbol global untuk membantu mengumpulkan berjuta-juta dolar untuk tujuan amal dan kemasyarakatan. 

See also
Cetakan Tuscan Wildflowers, Sentuhan Seni Salvatore Ferragamo

 

KEMPEN THE PINK PONY

Dirancang dengan kempen pemasaran yang rapi, sekumpulan bekas pesakit kanser, penyokong dan penyokong dari seluruh dunia masing-masing berkongsi kisah peribadi mereka. Untuk berkongsi cerita mengenai penyembuhan, harapan dan survival. Kumpulan unik yang terdiri daripada pelbagai identiti dan gender, seperti Ericka Hart, Krystal Jung dan Deborah James ditampilkan dalam kempen musim ini. 

 

KOLEKSI THE PINK PONY 

 

Pink Pony

Koleksi pakaian Pink Pony 2021 terdiri daripada pelbagai Polo icons, di samping rangkaian kaca mata dan wangian.  Seratus peratus dari harga belian dari penjualan item yang terkandung dalam koleksi Pink Pony akan disumbangkan kepada Yayasan Kanser Payudara di Singapura dan The National Cancer Society of Malaysia. 

Sambil bergaya, sambil beramal. Aktiviti sebegini harusnya disokong oleh seluruh komuniti dalam memperkasakan aspek kemasyarakatan. Variasi rekaan yan boleh dipilih mengikut kesesuaian stail, tak terkecuali deretan pakaian dan aksesori buat suami dan anak-anak.

Koleksi ini akan berada di seluruh dunia bermula September di butik global Ralph Lauren terpilih, di RalphLauren.com, dan gedung global terpilih.

See also
The New Cool Burberry Untuk London Fashion Week

 

Artikel berkaitan: Ilham Bernuansa Futuristik Salvatore Ferragamo