7 Gaya Unik Doja Cat Di Minggu Fesyen Paris - Page 2 of 7 - Glam Malaysia
7 Gaya Unik Dan Berani Doja Cat Di Minggu Fesyen Paris

7 Gaya Unik Doja Cat Di Minggu Fesyen Paris

Penyanyi, penerbit dan penulis lagu, Doja Cat, menjadi bualan hangat apabila dia menggayakan fesyen yang luar biasa ketika Minggu Fesyen Paris.

Minggu Fesyen Paris 2023 telah berlangsung baru-baru ini dengan kehadiran ramai selebriti Hollywood seperti Doja Cat, Kylie Jenner, Jimin BTS, Anya Taylor Joy dan ramai lagi sebagai selebriti jemputan bagi rumah fesyen ketika Minggu Fesyen Paris.

Doja Cat atau nama sebenarnya, Amala Ratna telah menjadi bualan hangat di media sosial kerana menggayakan busana-busana pelik dan unik ketika Minggu Fesyen Paris baru-baru ini.

Lihat Gaya Unik Doja Cat

2 of 7
Use your ← → (arrow) keys to browse

2) Viktor & Rolf Couture Show 2023

Doja Cat

Foto: Elle, Twitter

Doja Cat yang terkenal dengan penampilan dan solekan yang dramatis telah hadir pada pentas peragaan fesyen Viktor & Rolf Couture di Paris dengan mengenakan konsep fesyen yang berkelihatan seperti genderless. Dipadukan dengan solekan pelik, Doja menggantikan kening aslinya dengan bulu mata palsu serta menjadikan sebagai misai dan juga goatee.

Doja turut memberi petunjuk melalui Instagram story sebelum hadir ke peragaan tersebut dengan mengusik peminatnya, “If lashes are what you all want, then lashes are what you’ll get,”.