Sunday Riley Rahsia Kulit Bersinar Sihat - Glam Malaysia

Sunday Riley Rahsia Kulit Bersinar Sihat

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sunday Riley memperkenalkan krim gel wajah C.E.O Afterglow Brightening Vitamin C sebagai penambah rahsia kulit bersinar sihat.

C.E.O. Afterglow Brightening Vitamin C Gel Cream

C.E.O. Afterglow Brightening Vitamin C Gel Cream

Sunday Riley teruja untuk mengumumkan C.E.O. Afterglow Brightening Vitamin C Gel Cream. Pelembap gebu ringan ini menampilkan manfaat pencerahan vitamin C (THD Ascorbate) yang juga terdapat dalam rangkaian C.E.O. Koleksi ini dikatakan sesuai untuk mengekalkan cahaya yang sihat sepanjang tahun. Keunikannya adalah menyerlahkan kecerahan segera dan selama 24 jam penghidratan berterusan.

Amelia Henderson di Sunday Riley

Amelia Henderson di Sunday Riley

C.E.O. Afterglow menggebukan dan menyekatakan tona kulit serta mempunyai kandungan Sodium Hyaluronate menarik penghidratan ke dalam kulit dari semasa ke semasa untuk pelembab yang berpanjangan. Gabungan lutein dan allantoin memberikan rangsangan antioksidan dan membantu mengekalkan kulit terhidrat, siang atau malam. Dalam komitmen berterusan Sunday Riley terhadap alam sekitar dan komuniti, C.E.O. Afterglow Brightening Vitamin C Gel Cream adalah vegan, bebas kekejaman, dan dikilangkan mengikut piawaian yang diperakui Sunday Riley’s B Corp.

See also
Pat McGrath Dan Taylor Swift Dalam Video Muzik “Bejeweled”

Artikel berkaitan Pentingnya Memiliki Kulit Wajah Mulus

Cara penggunaannya mudah, boleh digunakan pada belah siang dan malam selepa kulit wajah dibersihkan. Untuk kesan yang lebih mendalam, sapukan di bahagian leher untuk kesan sekata.