Rawat Wajah Bersama ELEMIS BIOTEC - Glam Malaysia

Rawat Wajah Bersama ELEMIS BIOTEC

Revolusi dalam teknologi rawatan wajah semakin pantas dan efektif. Elemis bawakan teknologi terbaru melalui ELEMIS BIOTEC yang menggabungkan ilmu sains dan terapi wajah generasi terkini.

Menurut Pemilik Bersama dan Direktor Elemis; Noella Gabriel, “This is innovative, effective skincare at its very best. Hampir dua tahun dalam membuat kajian dan perkembangan BIOTEC bersama pakar seluruh dunia, akhirnya gabungan antara rawatan dan kepakaran saintifik, terciptalah sebuah teknologi baharu yang memberikan pengalaman  cukup luar biasa antara dua dunia berbeza.”

Buat pertama kalinya, ELEMIS berjaya menggabungkan ramuan berpotensi tinggi bersama terapi hands-on cukup unik dengan ciptaan sains yang bersifatkan teknologi bio-electric. Gabungan ini merupakan generasi terbaru dalam dunia facial wajah. Melalui rawatan in, kulit wajah akan melalui perubahan ketara kerana ia mempunyai gabungan tiga sinergi unik yang stimulasi kulit wajah dengan sekata. Dalam erti kata lain, ELEMIS BIOTEC mampu mengubah wajah dengan hasil maksimum untuk masa yang minimal atau singkat.

Teknologi ELEMIS BIOTEC melalui proses ujian klinikal dan sudah terbukti mampu menjadi solusi terbaik dan terpantas. Antara rawatan yang ditawarkan melalui kepakaran ELEMIS seperti Ultrasonic Peel, Galvanic Dramatic Skin Softening, Microcurrent Instant Face Lift, Oxygen Glow Booster dan Light Energy Skin Balancer.

Ultrasonic Peel, rawatan pengelupasan tidak sakit dan merupakan 90 kali lebih berkuasa berbanding rawatan di rumah. Ultrasonic Peel ini juga membersihkan wajah dan mengembalikan kulit wajah lebih bersinar dan licin. Galvanic Dramatic Skin Softening pula untuk rawatan intensif dalam hidrasi kulit wajah agar lebih lembut, anjal dan mengurangkan garisan halus. Microcurrent Instant Face Lift pula menganjalkan kulit agar lebih sekata, kulit lebih kontour dan seperti meremajakan kulit wajah. Oxygen Glow Booster untuk menyegarkan kulit dan tampak bersinar sihat. Light Energy Skin Balancer menggunakan non-invasive light energy lebih kepada rejuvenasi dan mengimbangi kulit yang bermasalah.

Jika anda berminat untuk melalui pengalaman rawatan wajah bersama ELEMIS, boleh membuat tempahan dengan segera di salon kecantikan utama ELEMIS di OneUtama dan  The Gardens.

Artikel berkaitan ELEMIS London Kini Berada Di Malaysia