Global Milbon Rahsia Rambut Lembut Menawan Telus Sihat - Glam Malaysia
Global milbon Rahsia Rambut Lembut Menawan Telus Sihat

Global Milbon Rahsia Rambut Lembut Menawan Telus Sihat

Global milbon menawarkan regimen unik penyelenggaraan 4 minggu diperkaya dengan formulasi untuk menguatkan dan melebatkan rambut yang halus dan lembik, memberi kepuasan maksimum dan perlindungan haba untuk penggayaan lama.

Rambut sihat dan kulit kepala yang bersih merupakan impian setiap wanita diluar sana. Menjalani harian yang sibuk disamping penjagaan rambut yang sihat semestinya mendambakan wanita mencari produk yang sesuai. Kini kerisauan dan pencarian anda berakhir dengan Global milbon yang diformulasi khas bahan kaya licin dan kesegaran rambut yang berpanjangan.

Global milbon melancarkan ‘Beautiful from the Inside out’, mencapai kecantikan rambut yang kelihatan semula jadi, dan membaikinya dari dalam ke luar. Ketelitian kandungan dan kajian rambut membawa jenama penjagaan rambut profesional No. 1 Jepun menjadi pilihan Daiyan Trisha dalam penjagaan rambut.

Penyelidikan canggih selama lima dekad telah menghasilkan satu kejayaan besar. Global milbon memperkenalkan rangkaian produk yang direka khusus untuk membaiki bahagian rambut anda dan mencipta sejarah panjang inovasi kepada industri penjagaan rambut di seluruh dunia.

Global Milbon Rahsia Rambut Lembut Menawan Telus Sihat

Pilihan Daiyan Trisha mengabdikan Global milbon dalam rutin penjagaan rambutnya. Sebagai artis yang punyai jadual yang sibuk, Daiyan mengambil kira setiap kecil butiran kecantikan rambutnya. Rambut itu persis mahkota, menjadi asbab dan lazim untuk mengekalkan kulit kepala yang sihat dan rambut yang cantik.

See also
Neelofa Beri Reaksi Apabila Namanya Dipetik Dalam Satu Komen Melibatkan Fizikal

Global milbon Smoothing Shampoo 

Global Milbon Rahsia Rambut Lembut Menawan Telus Sihat

Kepesatan harian yang panas dan berhaba membuatkan rambut anda cepat berpeluh dan berbau. Pancaran matahari dan keberadaan di bawah penyaman udara membuatkan tekstur rambut anda cepat berubah dan kadang boleh mengundang masalah kering dan kekusutan.

Global milbon mengutamasikan produk pertama harian, Smoothing Shampoo yang meleraikan dan melicinkan rambut yang tidak terurus. Syampu pelicin ini menambah baik tekstur keseluruhan, menjadikan setiap helai rambut terasa persis licin sutera. Didatangi tiga jenis pilihan, Fine Hair, Medium Hair dan Coarse Hair, disesuaikan untuk pelbagai jenis rambut individu.

Dikompleksikan dengan formula SSVR-Silk, merawat celah tiub berongga yang terbentuk pada rambut secara semula jadi dan terutama sekali masalah kilauan, hujung bercabang dan rosak kering. Smoothing Shampoo berkesan meningkatkan integriti keseluruhan rambut, dalam dan luar.

Global milbon Scalp Soothing Moisturizer

Global Milbon Rahsia Rambut Lembut Menawan Telus Sihat

5 Masalah, 1 Penyelesaian

Scalp Soothing Moisturizer dicipta khas untuk menciptakan kulit kepala yang bersih dan rambut yang sihat. Didapati bahawa 80% wanita di dunia mempunyai masalah kulit kepala. Berdasarkan tinjauan yang dilakukan oleh Global milbon, lebih daripada 60% wanita tidak melaksanakan penjagaan kulit kepala yang betul. Buat wanita yang mengalami masalah gatal, kelemumur, kering, melekit dan berbau.

See also
YSL Beauty Hotel: The Beauty Hot Spot

Pelembap kulit kepala ringan dan menenangkan ini berfungsi sebagai langkah terakhir untuk menormalkan kulit kepala, melembapkan dan menyuburkan secara mendalam. Tindakan penghidratan Asid Hyaluronik dipergiatkan dengan 10 ekstrak botani yang menyegarkan untuk menggalakkan keseimbangan kulit kepala yang sihat dan penambahan bahan Menthyl PCA pastinya memberikan kesan yang menenangkan.

Global milbon Dry Texturizing Spray

Global Milbon Rahsia Rambut Lembut Menawan Telus Sihat

Reka bentuk yang ikonik dipegang, dicipta tekstur yang halus dan bauan yang menenangkan. Semburan Dry Texturizing ini dihembus halus halimunan membawa cengkaman fleksibel bersama-sama dengan kemasan matte membantu memanjangkan gaya harian anda.

Semburan pentekstur kering ini menyerupai syampu kering dan mencipta gaya rambut yang lembut dan ringan dengan tekstur matte. Ia mengandungi Aqua Resist Powder khas untuk mengurangkan kelekatan dan berfungsi dengan baik dalam kelembapan yang tinggi untuk mencapai tekstur matte yang tahan lama.

Global milbon Heat Protective Mist

Global Milbon Rahsia Rambut Lembut Menawan Telus Sihat

Mengalami masalah rosak rambut akibat terlalu memakai pengering dan alatan penggayaan rambut? Kini masalah anda boleh diselesaikan sengan Repair Heat. Dicipta khas untuk membaiki rambut yang disebabkan oleh kerosakan haba, mengawal kelemahan helaian rambut dengan inti pati khas Heat Reactive Keratin, membaiki dan melindungi rambut yang kasar dan rosak teruk menjadikan setiap helai terasa lembut dari akar hingga ke hujung.

See also
Gaya Baharu Emily Ratajkowski, Yay Atau Nay?

Formula ini juga membantu mengurangkan keriting, meningkatkan kilauan dan menguatkan rambut. Repair Heat memfokuskan pada kerosakan haba dan bertindak balas kepada rambut yang rosak teruk dengan membaiki pelbagai kerosakan haba yang berlaku dalam kehidupan seharian kita yang membawa kepada rambut yang lebih lembut dan kuat.

Pemilihan Global milbon dalam rutin penjagaan rambut harian anda pastinya memberikan kepuasan yang maksimum dan perlindungan untuk penggayaan lama.

Global milbon kini tersedia secara eksklusif di salun seluruh negara yang dilantik oleh Nekderx . Dapatkan produk regim penjagaan rambut dengan formula penyelidikan canggih, jenama penjagaan rambut profesional No. 1 Jepun cantik dari dalam ke luar bersama 360 sudut darjah yang sihat dan lembut.

Artikel berkaitan: Camila Cabello Bakal Sertai The Voice Musim Ke-22