GLAM Sejenak Bersama: Khadija Meor - Page 3 of 3 - Glam Malaysia
GLAM Sejenak Bersama: Khadija Meor

GLAM Sejenak Bersama: Khadija Meor

Seronok mendengar ceritera yang dikongsi Khadija Meor, wajah baru di dalam industri yang semakin mendapat perhatian juga menjadi pilihan GLAM kali ini. 

GLAM menemu bual Khadija Meor, bertanyakan soalan-soalan rambang berkaitan kecantikan, stail dan fesyen kegemaran serta berkongsi tentang blog. Tidak ketinggalan, Khadija turut menceritakan tentang Instagram akaun ‘pwincesssdiaries’ yang dikongsinya bersama tiga lagi teman baiknya. Bukan itu sahaja, GLAM sempat bertanya Khadija, daripada pandangan matanya untuk menghurai siapakah Sofia Jane menurut dia.

Ikuti ceritera menarik Khadija Meor di halaman sebelah!

3 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

3- Apa itu GLAM Beauty Club?

Segalanya bermula semenjak musim pandemik, apabila kesemua mula menekan lebih dan mengembara lebih isu penjagaan diri atau lebih dikenali sebagai ‘self-care‘ juga ‘self-love‘. Sama seperti tim editorial GLAM yang turut menitikberatkan perihal ini. Melihatkan kepada gaya ini, kami bercadang untuk menubuhkan sebuah komuniti dan mula merekrut lima pempengaruh yang kami yakin boleh membantu dan bersama-sama mencapai misi yang sama dalam mempertingkatkan lagi gol setiap pencinta kecantikan di luar sana.

Hendak ketahui lebih lanjut tentang GLAM Beauty Club ini, dapatkan isu GLAM Disember 2022 hari ini!

 

Pautan Berkaitan: Ini 5 Tayangan Baru di Netflix Minggu Ini