Rekaan Hebat - Solusi Kabinet Dapur Praktikal - Glam Malaysia

Rekaan Hebat – Solusi Kabinet Dapur Praktikal

Kepantasan menyempurnakan tugasan di dapur menjadi keutamaan. Semestinya kabinet dapur yang terbaik adalah yang memiliki sistem yang praktikal dan melancarkan pergerakkan.

Mencipta dapur yang indah tidak hanya bergantung kepada warna dan saiz. Kelengkapan yang praktikal mengikut gaya hidup anda juga untuk memastikan ia sesuai dan selesa mengikut konteks penggunaan harian. Setiap pengguna mempunyai keperluan dan kehendak berbeza yang bergantung kepada keselesaan dalam pergerakkan di dapur. Jadi dapur tidak hanya perlu cantik, ia haruslah mempunyai fungsi tertentu yang sesuai dengan pemiliknya. Ini menjadikan setiap dapur itu lebih personal mengikut cita rasa pemilik.

Rangkaian terbaru oleh Hafele mungkin menjadi solusi terbaik, yakni menjadikan masa yang diperlukan untuk melunaskan keperluan di dapur lebih optimum. Dinamakan sebagai Nova Pro Scala,  ia hadir dengan fungsi  kelancaran pada mekanisma pergerakkan laci-laci yang melengkapi dapur anda.  Dengan rekaan yang ringkas, moden dan kemas, ia bisa menjadi pelaburan yang bersifat malar segar utuk kediaman hari ini. Teknologi yang diterapkan untuk rangkaian ini, menjadikannya mampu mengoptimumkan ruang dengan efisien dengan situasi kediaman yang semakin mengecil khususnya di bandar-bandar besar. Rekaan mekanisma soft-close yang ditawarkan turut disertakan soft brake dengan menggabungkan cecair khas untuk kegunaan ini. Ia menjadikan pergerakkan menutup laci dapur anda lebih lancar berbanding teknologi terdahulu.

See also
Kediaman US$5.1 juta Jessica Chastain

Sifat versatil pada laci rangkaian Nova Pro Scala ini menjadikan anda boleh memilih kemasan yang bersesuaian mengikut konsep dekorasi yang ingin anda terapkan pada ruang dapur kediaman. Kemasan kaca, kayu dan metal dalam rona dan corak berbeza membawakan nafas berlainan mengikut suai padan yang dipilih. Konsep modular untuk kabinet dapur ini memungkinkan ia menjadi pilihan untuk saiz dapur berbeza, baik dari jenis kondominium dengan dapur kecil hinggalah ke kediaman agam yang gemar menjamu tetamu hingga ke dapur. Ia mampu memenuhi kehendak buat sebarang saiz dapur.