Cosentino Perkenal The Collection Dekton 2020 - Page 4 of 6 - Glam Malaysia

Cosentino Perkenal The Collection Dekton 2020

Cosentino kini muncul peneraju global dalam permukaan inovatif dengan hampir 110 ruang pamer seluruh dunia. Bermula dari sebuah bengkel di Almeria, Sepanyol, jenama ini sekali lagi mengubah sektornya dengan melancarkan The Collection, satu cadangan inovatif untuk melancarkan pelancaran warna dan siri baru. Berdasarkan komitmennya untuk mencipta rekaan yang unik, canggih dan eksklusif, jenama itu sekali lagi memastikan ia menonjol dengan cara baru dalam menyampaikan dan memasarkan produk terbarunya.

Konsep The Collection akan menjadi asas utama di mana Cosentino akan memperkenalkan produk barunya, dari segi siri dan warna, serta merentas pelbagai jenama utamanya iaitu Dekton®, Silestone® dan Sensa oleh Cosentino®. The Collection Dekton® 2020 adalah sebuah koleksi yang menggabungkan empat siri warna, masing-masing mempunyai keperibadian tersendiri, penuh dengan reka bentuk avant-garde, gaya dan ciri-ciri menarik. Klik slide untuk lihat koleksi Dekton Liquid dan Avant Garde-20.

4 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Avant-Garde’20

Satu lagi inovasi yang luar biasa ialah Avant-Garde’20, yang direka dalam tiga variasi dengan warna canggih dan berwarna-warni turut memberi impak besar dalam ruang reka bentuk dalaman yang berbeza.

Laurent

POST A COMMENT