Cosentino Perkenal The Collection Dekton 2020

Galeri DEKO, GLAM DEKO

Cosentino Perkenal The Collection Dekton 2020

982

Cosentino kini muncul peneraju global dalam permukaan inovatif dengan hampir 110 ruang pamer seluruh dunia. Bermula dari sebuah bengkel di Almeria, Sepanyol, jenama ini sekali lagi mengubah sektornya dengan melancarkan The Collection, satu cadangan inovatif untuk melancarkan pelancaran warna dan siri baru. Berdasarkan komitmennya untuk mencipta rekaan yang unik, canggih dan eksklusif, jenama itu sekali lagi memastikan ia menonjol dengan cara baru dalam menyampaikan dan memasarkan produk terbarunya.

Konsep The Collection akan menjadi asas utama di mana Cosentino akan memperkenalkan produk barunya, dari segi siri dan warna, serta merentas pelbagai jenama utamanya iaitu Dekton®, Silestone® dan Sensa oleh Cosentino®. The Collection Dekton® 2020 adalah sebuah koleksi yang menggabungkan empat siri warna, masing-masing mempunyai keperibadian tersendiri, penuh dengan reka bentuk avant-garde, gaya dan ciri-ciri menarik. Klik slide untuk lihat koleksi Dekton Liquid dan Avant Garde-20.

1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dekton Liquid

Pakar dan Pereka Corak Cosentino Anna Murray dan Grace Winteringham dari PATTERNITY, mereka koleksi Dekton® yang mencerminkan bahan terkini. Diilhamkan dari Liquid, setiap warna are aesthetically innovative dan menyentuh trend global masa depan. Seiring dengan etika PATTERNITY, konsepnya berkisar keindahan alam, kesedaran alam sekitar dan meraikan latihan reka bentuk yang mampan.

Liquid Sky

 

Image Credit – Alberto Rojas

Your email address will not be published. Required fields are marked *