Eksplorasi Objek Dan Aksesori Cartier - Glam Malaysia
Eksplorasi Objek Dan Aksesori Cartier

Eksplorasi Objek Dan Aksesori Cartier

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Hiasi kediamanmu dengan koleksi objek dan aksesori Cartier yang baharu sambil merai musim perayaan akhir tahun.

Kesederhaan merai percutian akhir tahun, dari kotak muzik hinggalah kepada helaian kertas nota menjadi sebahagian daripada tradisi sejak dari turun temurun. Bagi Cartier yang sudah diperkenalkan sejak 1880, jenama yang gemarkan objek seharian dari botol wangian terawal hingga kompak serbuk, dari inkwell hingga ke alat tulis yang dipersembahkan dalam pameran khasnya di Cartier New York.

Melalui hiasan dan penulisan, Cartier meneroka kehidupan seharian seperti meneroka budaya seantero dunia. Sama ada untuk menghadiahkan diri sendiri atau memberi sebagai hadiah, untuk hari ini atau masa depan. Objek stail menyuntik rasa indah dalam hidup anda. Ia ideal untuk dimiliki untuk diri sendiri, keluarga, kanak-kanak, memberi inspirasi, sebagai tanda berterima kasih, untuk merai majlis istimewa, kerana menyokong anda, kerana berada dalam hidup anda, untuk memberi kejutan juga sebagai tanda cinta anda.

“This new collection expands Cartier’s range of objects, designed to keep with you or to decorate your home. For your own enjoyment, or gifted to your loved ones as a physical sign of affection, all are imbued with elegance and refinement making this a state of mind as well as a collection.” Cyrille Vigneron, President and CEO of Cartier International

Pautan berkaitan: Rahsia Di Sebalik Dekorasi Kediaman Cordelia de Castellane