"Vivier Express" Kempen Ikon Yang Dibintangi Oleh Laura Dern - Glam Malaysia

“Vivier Express” Kempen Ikon Yang Dibintangi Oleh Laura Dern

Eksklusif! Vivier Express oleh Roger Vivier meneruskan legasi filem pendek yang bertemakan whimsical. Kini, menampilkan pelakon terkemuka Laura Dern yang ikonik bagi meraikan reka bentuk ikonik Maison di riwayat yang tidak dijangka.

Roger Vivier mempersembahkan pemenang Anugerah Akademi Amerika, Laura Dern yang membintangi siri pemasangan pertama Vivier Express. Ianya merupakan sebuah filem pendek whimsical Vivier Express tentang ‘Ikon Perjalanan’. Filem pendek yang dibayangkan oleh Pengarah Kreatif Gherardo Felloni ini adalah untuk meraikan reka bentuk Maison ikonik dalam naratif yang lain.

Kempen Ikon Vivier Express

Foto: Roger Vivier

Dalam episod sulung ini, ianya mengisahkan tentang Vivier Express yang bertolak melalui kawasan luar bandar Perancis dengan berlatarbelakangkan landskap yang mempersonakan. Berkilauan dalam dinding kereta api merah dengan baldu merah jambu. Ianya ekspedisi romantis di mana pertembungan antara dua orang asing yang melakar sebuah cerita. Watak Laura Dern merangkumi intipati beg tangan Viv’ Choc, aksesori yang sangat penting dalam mencerminkan keanggunan dan daya tarikan yang abadi.

Setiap bingkai filem merakamkan ketukangan dan inovasi Roger Vivier, di mana Vivier Express menyampaikan naratif yang menawan. Fesyen, seni serta penceritaan, menjadi elemen yang mengukuhkan Viv’ Choc bersama I Love Vivier sebagai mercu tanda gaya dan kecanggihan. Sama seperti Laura Dern sendiri, dia dengan jayanya membawa karakter dan sebagai duta untuk kali ini. 

See also
Panthère de Cartier: Keharmonian Seni Dan Teknikal

Sejenak Bersama Laura Dern, Duta Roger Vivier Dalam Kempen Ikon Vivier Express.

 1. Apakah perkara yang menjadi pengenalan anda kepada jenama Roger Vivier?
  “Menonton filem ‘Belle De Jour’ dan menyaksikan kasut Roger Vivier pertama saya yang dipakai oleh “Catherine Deneuve.”

  Foto: Roger Vivier

 2. Kongsikan tentang apa sahaja anekdot di sebalik tabir atau momen yang tidak dapat dilupakan daripada penggambaran projek Roger Vivier ini?
  Ia adalah ketika ribut hujan lebat semasa kami membuat penggambaran. Namun, terasa seperti penghinaan semasa memakai sepasang but getah lama bersama Gherardo. Saya terpaksa melakukan apa sahaja dan segala-galanya demi melindungi kasut ini!
 3. Adakah anda dapat merasakan keselarasan antara lakonan dan reka bentuk?
  Saya sentiasa merasakan ada. Saya telah menjalinkan beberapa persahabatan sepanjang hayat dengan beberapa pereka bentuk terbaik. Mereka tertumpu kepada identiti dan gaya seperti pelakon ketika mencipta watak dan seperti saya, cuba menemui jenis wanita yang saya lakonkan.
 4. Pada pendapat anda, bagaimanakah kerjasama antara fesyen dan filem boleh mempengaruhi budaya dan kreativiti?
  Entah bagaimana, ia sentiasa ada dan berterusan. Mereka adalah pengaruh paling dalam bagi saya sebagai seorang pelakon dan sebagai orang dalam dunia fesyen. Apabila bercakap tentang pereka yang hebat seperti Gherardo, dia seorang pencerita dan begitu juga dengan sesetengah caranya ia adalah panggilan yang sama.
 5. Anda dipilih secara peribadi untuk merakam episod pertama projek Vivier Express yang memfokuskan pada ikon oleh Gherardo Felloni sendiri. Bagaimana perasaan anda menjadi sebahagian daripadanya visi untuk filem pendek ini?
  Saya sangat menyayangi Gherardo dan Roger Vivier yang menjadi sebagai pengagum bagi saya. Saya sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripadanya dan mengucapkan terima kasih kepada jenama yang sangat memberi inspirasi kepada saya dalam mempertimbangkan apa itu wanita.

  Foto: Roger Vivier

 6. Apakah peranan yang anda percaya, aksesori fesyen dimainkan sama ada baik dalam filem mahupun dalam kehidupan seharian?
  Mereka adalah sebahagian besar watak untuk saya dan saya suka bagaimana mereka memainkan peranan dalam membentuk cerita. Untuk kehidupan seharian, apabila ia datang kepada wanita dalam fesyen, saya tidak fikir sesiapa pun yang utama kerana cinta pada saya bukan lah kasut atau beg.
 7. Bolehkah anda berkongsi sebarang projek filem akan datang yang anda teruja?
  Saya baru sahaja menghasilkan siri televisyen untuk Apple TV+, PALM ROYALE. Saya juga kini sedang menjalankan penggambaran filem di London yang ditulis dan diarahkan oleh Noah Baumbach.
 8. Memandangkan sejarah Roger Vivier yang kaya dengan filem, termasuklah penampilan ikonik produknya dalam filem seperti ‘Belle de Jour’ dan kerjasama Gherardo Felloni dengan terkenal pelakon, apakah perasaan anda warisan ini mempengaruhi penceritaan dan estetika episod pertama projek Vivier Express?
  Pawagam menyukai Roger Vivier dan jenama itu sememangnya ikonik di dalamnya. Gherardo menyukai filem seperti pembikin filem kegemaran saya. Ia menjadi filem dengan kerjasama yang lancar dan anda boleh merasakan pengaruh dalam penglihatannya.

  Foto: Roger Vivier

  Artikel berkaitan: Pembukaan Butik Roger Vivier Kuala Lumpur