Kad Platinum American Express Keluli Dilancar Buat Kali Pertama

GLAM Life, GLAM Plus, Santai

Kad Platinum American Express Keluli Dilancar Buat Kali Pertama

1868

Maybank adalah bank rakan kepada American Express di dunia dalam memperkenalkan kad American Express Platinum Card dalam material keluli. Berlangsung di St Regis Kuala Lumpur, majlis gilang-gemilang diadakan bagi mempersembahkan kad stainless steel baru ini kepada 50 pelanggan penting Maybank.

Datuk John Chong, CEO Kumpulan untuk Khidmat Kewangan Komuniti dan Sanjiv Malhotra, Naib Presiden bagi Khidmat Rangkaian Global untuk Asia Tenggara dan Pasifik Selatan di American Express; disertai oleh Datuk Hamirullah Borhan, Ketua Khidmat Kewangan Komuniti untuk Maybank Malaysia serta B. Ravintharan, Ketua untuk Kad Maybank.

Bertahun sudah Maybank menghidangkan servis terbaiknya kepada para pelanggan menerusi kad platinum American Express. Keperluan gaya hidup serba mewah terus dipenuhi menerusi pelbagai keistimewaan. Antaranya adalah Membership Rewards yang tiada tarikh luput, naik taraf Hotel melalui program Hotel Elite Tiers, unlimited access kepada airport lounge seluruh dunia, banyak penjimatan dalam kos penerbangan untuk Etihad Airways, Emirates, QATAR Airlines serta Singapore Airlines.

Majlis berprestij ini turut menampilkan Aston Martin dan Mouawad sebagai melengkap tema malam terse but iaitu Luxury Redefined. Para tetamu elit dihiburkan dengan alunan jazz hingga acara selesai.

1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Your email address will not be published. Required fields are marked *