Cate Blanchett Ratu Ulang Baju di Permaidani Merah

Cate Blanchett Tidak Takut Ulang Baju Di Permaidani Merah

Cate Blanchett menunjukkan nilai murninya dalam memupuk kesedaran kepada selebriti untuk tidak gentar ulang busana agar mampu menjaga kelestarian alam sekitar.

Mungkin tidak semua selebriti yang mempunyai idea yang sama dengan Cate Blanchett. Kerana dia sahaja yang berani untuk menyarungkan semula himpunan busana daripada arkib simpanannya. Mengapa perlu gayakan sekali sahaja jika gaya itu cukup sempurna? Belajar dengan Cate Blanchett untuk tampil gah dengan momen reworn fashion momen yang lalu.

Tidak mungkin pelakon hebat ini kekurangan baju, tetapi dia tahu pentingnya dalam memupuk dan mengajar orang ramai yang menyarungkan semula baju lama tidak punya salahnya. Disokong pula oleh penata gaya peribadinya, Elizabeth Stewart yang pernah mengeluarkan kenyataan yakni “It’s chic to repeat”.

GLAM sangat setuju dengan usaha murni yang cuba disemai oleh Blanchett. Kerana ia sedikit sebanyak mampu mewujudkan masa hadapan yang lebih hijau. Tidak terbiar baju cantik dalam dalam gerobok, hanya mengumpul debu semata-mata. Ini adalah momen reworn fashion Cate Blanchett di permaidani merah.

1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

MOMEN CATE BLANCHETT ULANG TAYANG BAJU

Academy Awards 2015, BAFTA Awards 2023

Kali pertama Blanchett menyarungkan adibusana hitam Maison Margiela ini ketika hadir ke acara Oscar 2015 bersama rantai biru Tiffany & Co. Kemudiannya dia menyarungkan kembali adibusana ini ke BAFTA 2023 dan membawa tuah kerana membawa pulang anugerah Pelakon Wanita Terbaik buat filem Tar. Melengkapkan gayanya adalah rantai mutiara Louis Vuitton.