SAMSUNG Memperkenalkan Peranti Serbaguna Galaxy Z Fold4 - Glam Malaysia
SAMSUNG Memperkenalkan Peranti Serbaguna Galaxy Z Fold4

SAMSUNG Memperkenalkan Peranti Serbaguna Galaxy Z Fold4

1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Keluaran terbaru SAMSUNG Galaxy Z Fold4 kini tampil dengan pelbagai fungsi yang menarik.

Asalnya ia dua peranti dalam satu dengan berat yang sangat minima. Bentuknya yang langsing dengan skrin dan bezel yang diminimumkan. Peranti ringan yang menjadikan lipatan telefon ini lebih mesra poket. Sudah tiba masanya untuk berhenti menggunakan peranti lama kerana SAMSUNG menawarkan skrin yang maksima bagi kepuasan pengguna. Siri Galaxy Z Fold4 menyediakan pengalaman pengguna yang disesuaikan dalam dan diluar. Ditambah dengan siri Galaxy Watch5 dan Galaxy Buds2 Pro untuk ekosistem Galaxy yang lengkap, ini bukan hanya mengenai teknologi lagi, ia tentang cara kita menjalani kehidupan kita.

SAMSUNG Memperkenalkan Peranti Serbaguna Galaxy Z Fold4

Lakukan Lebih Dari Lebih

Samsung Galaxy boleh lipat ini direka bagi membolehkan penyesuaian lengkap luar dan dalam. Dicipta dengan kerjasama bertaraf dunia, peranti boleh lipat seterusnya menawarkan pengalaman mudah alih yang tiada tandingan memenuhi keperluan pengguna dinamik.

Sebagai bukti dedikasi Samsung terhadap teknologi unggul, setiap komponen dalam kedua-dua faktor bentuk telah dianalisis secara menyeluruh. Ini untuk menyampaikan pengalaman yang benar-benar dioptimumkan untuk memastikan ia memenuhi keperluan anda sebagai pengguna.

Galaxy Z Fold4 membuka kemungkinan baru untuk pengguna dengan menyampaikan pengalaman telefon pintar komprehensif Samsung setakat ini. Menawarkan reka bentuk perubahan bentuk, paparan yang mengasyikkan dan mempunyai ciri dengan pelbagai tugas seperti PC, selain teknologi kamera canggih dan pemproses mudah alih yang hebat!