Rose Blackpink Tampilkan Fesyen Glam Dalam Video Muzik On The Ground - Glam Malaysia
Rose Blackpink Tampilkan Fesyen Glam Dalam Video On The Ground

Rose Blackpink Tampilkan Fesyen Glam Dalam Video Muzik On The Ground

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Rose telah berjaya menakluki dunia dengan menjadi ahli Blackpink. Kini lagu solo pertamanya, On The Ground muncul gah bak meteorit, seperti apa yang ditunjukkan di awal video muzik tersebut.

Dengan penulisan lirik dan produksi oleh Amy Allen (yang pernah bekerjasama dengan Halsey dan Selena Gomez), Jon Bellion (yang pernah bekerjasama dengan Miley Cyrus dan Katy Perry) serta veteran K-Pop Teddy Park, single pertama Rose ini dengan pantas menjadi fenomena dunia.

Menerusi lirik yang ditulis, ia menceritakan tentang kehidupan penyanyi itu dalam mencapai kemasyhuran namun akhirnya tersembam setelah cintanya terputus di tengah jalan. Dia akhirnya menemui kebahagiaan daripada sumber yang tidak dijangka.

pScreenshotYouTube BLACKPINK p
Foto: YG Entertainment

“Lagu tersebut adalah mengenai jawapan yang dicari dalam kehidupan, tujuan hidup, dan saya ramai yang boleh mengaitkan lirik ini dengan diri mereka. Ada kalanya anda terlupa untuk menghargai perkara yang lebih penting dalam hidup. Lagu ini memberitahu, segala apa yang diperlukan sudah ada dalam diri kita. Tidak perlu keluar untuk mencarinya lagi,” kata Rose.

POST A COMMENT