Kempen Terbaru Rimowa Menceritakan Tentang Kisah Kehidupan Masa Kini - Glam Malaysia
Kempen Baru Rimowa Menceritakan Tentang Kisah Kehidupan

Kempen Terbaru Rimowa Menceritakan Tentang Kisah Kehidupan Masa Kini

Rimowa meraikan musim percutian ini dengan pelancaran kempen yang menghormati kekuatan hubungan berkekalan. Baca selanjutnya untuk merasai emosi yang cuba dibawakan jenama ini.

Berjudul ‘Gifts for the Journey Ahead’, kempen ini menampilkan sketsa yang menampilkan RIMOWA sebagai hadiah simbolik yang terkenal melampaui ketahanannya.

Setahun lalu, dalam tempoh pengasingan kolektif, anda pasti bermimpi untuk berada di jalan raya dan rancang roadtrip bersama yang tersayang. Kempen percutian ini meneroka perasaan terima kasih yang mendalam kepada mereka yang tersayang dan pada masa yang sama menghargai kegembiraan yang bakal datang.

Foto: Rimowa

Diarahkan oleh pembuat filem Sepanyol di LA Santos Bacana, kempen ini membongkar kisah pemberian hadiah yang menonjolkan bagaimana Rimowa dan kenangan dapat mengukuhkan ikatan hubungan paling berharga. Video itu mengeluarkan mesej dimana merai momen pertukaran hadiah as a kind of rite of passage, momen di mana hubungan menjadi semakin erat dan mendapat, hadiah yang hebat untuk masa depan.

Foto: Rimowa

Kempen global bersepadu akan dijalankan di saluran digital berbayar dan dimiliki jenama ini. Fotografi tambahan dan kandungan media sosial eksklusif kini dapat dilihat di Facebook, Instagram, dan WeChat mereka. Menariknya, paparan dan pengaktifan pembelian menambah elemen dalam kedai untuk pengalaman membeli-belah dan hadiah yang meriah.

Yang diserlahkan di seluruh kempen adalah produk dari panduan hadiah percutian jenama termasuk kacamata dan kes klasik. Layari Rimowa.com untuk ketahui info lebih lanjut.

Foto: Rimowa

Artikel berkaitan: Butik Baru Rimowa Di KLCC