Soul Searching In Prada

Fesyen

Soul Searching In Prada

2040

TEKS: AIZAT AIDID

 

Saya terbang ke Seoul untuk memenuhi undangan Prada bagi menyaksikan dengan lebih dekat setiap helaian penting koleksi musim bunga 2019. Dua patung menyambut tatkala melangkah masuk ke butik Prada yang terletak di Cheongdam. Patung itu disarungkan dengan seluar pendek dan baju berleher tinggi disertakan bersama reben sebagai pelengkap gaya. Untuk tambah manisnya, Miuccia Prada gayakan bersama cekak dengan perincian yang bermacam-macam. Ini adalah gaya koktel baru Prada, lupakan dress mini yang bosan. Wanita Prada kali ini lebih bebas bergerak!

 
[envira-gallery id=”87748″]

Ruang pojok yang lain pula adalah himpunan baju-T putih yang menjadi ikon penting buat Prada. Ia sudah menjadi objek utilitI pada Miuccia Prada lalu digabungkan bersama skirt untuk memberi rasa feminin. Melalui gaya ini Prada mengimbau kembali apa yang praktikal ketika era 90-an dan digubah mengikut siluet kegemarannya. Selain itu, dress baju-T ini diberikan inovasi penting dengan seni teknikal pembuatan fabrik moden. Sarungkan bersama stokin dan menerbitkan rasa muda dalam penataan gaya yang relaks dan mudah ilham pentas musim bunga 2019 oleh Prada.

 

Baju renang juga menjadi kunci gaya penting buat himpunan musim bunga Prada 2019. Ada elemen percutian dalam himpunan kali ini dimana baju renang digayakan bersama skirt dan seluar pendek. Lebih menarik apabila Miuccia Prada menghasilkan rekaan eksklusif buat himpunan yang baru ini. Ada gabungan baju renang bersama skirt bermotif tie-dye yang mana setiap coraknya boleh dikawal megikut teknik inovasi baru artisan Prada. Ada juga cetakan eksantrik yang dihiasi dengan gambar bogel dan disertakan jemeki untuk mencipta kemasan tiga dimensi.

1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

Your email address will not be published. Required fields are marked *