Sambut Aidil penuh mewah bersama Diamond & Platinum X Nurita Harith - Glam Malaysia

Sambut Aidil penuh mewah bersama Diamond & Platinum X Nurita Harith

1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

SAMBUT RAYA INI DENGAN MEWAH DENGAN ALIRAN DAN KEMBANG ‘AIDIL’ PERCIKAN DIAMOND & PLATINUM X KOLEKSI RAYA NURITA HARITH, D’LIRAN

Raikan syawal bersama orang yang tersayang dengan senyuman dan gelak ketawa tatkala cahaya keharmonian yang bergemerlapan yang tercipta bersama rangkaian koleksi barang kemas buatan tangan yang sempurna, D’liran oleh Nurita Harith, hanya dengan Diamond & Platinum. Koleksi D’liran oleh Nurita Harith x Diamond & Platinum menawarkan keluk trend glam dan edgy. Sama seperti Ramadaan akan berakhir dan fajar Syawal yang makin menghampiri, aliran adalah koleksi datang secara berirama.

Koleksi D’liran terdiri daripada tiga rekaan elegan barang kemas yang memuaskan untuk semua wanita di luar sana. Pertama, cincin berlian ini dipenuhi dengan 28 butir berlian yang dipotong indah. Beratnya jumlah 0.21 karat, semuanya pada jalur yang sesuai dengan jari mulusmu.

Ciptaan luar biasa Nurita Harith akan membantu menyerlahkan gayamu, terutamanya tatkala Hari Raya yang bakal tiba. Ia boleh didapati dalam dua warna yakni emas putih 18k atau emas mawar 18k. Gaya halusnya memberi cerita gaya lebih relaks.

See also
Kenali Jerawat Dagu Dan Tip Merawatnya