Most GLAM 2022 : Anna Jobling Muncul Secantik Barbie! - Glam Malaysia

Most GLAM 2022 : Anna Jobling Muncul Secantik Barbie!

Tahun ini milik merah jambu Barbie dan ramai selebriti bergaya dalam rona ini termasuk Anna Jobling ketika hadir ke Most GLAM 2022.

Mungkin yang tahu secara dasar, merah jambu hanya ada di Valentino. Sebab jenama ini mengeluarkan koleksi berasaskan rona merah jambu. Tetapi, rona feminin ini sudah lama menjadi pilihan label lain. Seperti Acne Studio yang bangga dengan Millenial Pink dimana rona ini digunakan sebagai warna asas jenama tersebut. Juga, siapa boleh menidakkan penangan Barbie jika berbicara tentang rona merah jambu? Ikon feminism ini menjadikan merah jambu sebagai palet utamanya. Baru-baru ini GLAM mengadakan gala Most GLAM 2022 dan mengabadikan rona lembut merah jambu sebagai temanya dan ramainya hadir mengikut tema.

Anna Jobling hadir membawa aura Barbie! Hadir ke Most GLAM 2022 dengan gaya sut, lari dari juita lain yang memilih gaun meleret! Anna Jobling bijak mencuri tumpuan. GLAM kumpulkan juga gaya selebriti luar dan dalam negara yang indah dalam gaya merah jambu. Bukan hanya terhad pada siluet berselera feminin, nuansa maskulin juga ditambah manis dengan simbahan rona lembut ini.

See also
Its Finally Here! Ariana Grande Debut Gambar Kempen Bersama Givenchy

1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

ANNA JOBLING, RIZMAN RUZAINI

most glam 2022