Keseruan Acara Eksklusif Emporio Armani Bersama Tetamu VIP - Glam Malaysia
Keseruan Acara Eksklusif Emporio Armani Bersama Tetamu VIP

Keseruan Acara Eksklusif Emporio Armani Bersama Tetamu VIP

1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Butik baharu Emporio Armani di Pavilion Kuala Lumpur dibuka dengan anjuran acara istimewa. Ramai tetamu VIP yang hadir termasuk personaliti fesyen, Nani Hirunkit yang diterbangkan khas dari Thailand. 

Pada 20 Oktober lepas, satu acara telah diadakan untuk merai pembukan butik baharu Emporio Armani di Pavilion Kuala Lumpur. Yang berpindah dari lokasi lamanya dengan seni bina dan dekorasi yang diubah suai. Majis itu diserikan oleh pelakon dan personaliti fesyen dari Thailand, Nani Hirunkit. 

Selain Nani yang bertindak sebagai tetamu utama, turut menyaksikan kehadiran tetamu VIP dari Malaysia, seperti Alvin Chong, Jane Chuck, Eyka Farhana, Mierul Aiman, Hael Husaini dan Ameera Khan, semuanya bergaya dalam persalinan dan aksesori Emporio Armani

Ruang butik berkeluasan 252 meter persegi, konsep butik direka dengan teliti oleh Giorgio Armani dengan kerjasama pasukan kreatifnya. Dinding butik mengulik seni yang menjana rasa irama, membawa pengalaman indah buat pengunjung yang masuk ke dalam butik tersebut. 

See also
Chanel No.5 Bakal Dihentikan?

Butik ini menawarkan koleksi ready to wear dan aksesori eksklusif buat lelaki dan perempuan. 

Ameera Khan