Bad Bunny dan Kendall Jenner Bersama Kempen Gucci Valigeria

Kendall Jenner & Bad Bunny Bintangi Kempen Gucci Valigeria

Bad Bunny dan Kendall Jenner tampil bersama buat kali pertama sebagai pasangan kekasih dalam kempen Gucci Valigeria.

Kempen terbaharu ini merangkumi semangat “Gucci Ancora”, sempena meraikan cinta yang terletak di tengah-tengah komuniti Gucci.

Ditubuhkan di Florence, Itali, pada tahun 1921. Gucci ialah salah satu jenama mewah terkemuka di dunia. Selepas usia seratus tahun, Gucci terus maju untuk membawa semula kemewahan sambil meraikan kreativiti, kraftangan Itali dan inovasi.

Gucci adalah sebahagian daripada kumpulan mewah global Kering, yang menguruskan jenama terkenal dalam fesyen, barangan kulit, perhiasan dan cermin mata.

Bad Bunny & Kendall Jenner Bersama Dalam Kempen Gucci

Kendall Jenner dan Bad Bunny membawa barangan daripada koleksi Gucci Savoy yang terkenal. Ia termasuk beg sandang GG Supreme dalam pelbagai saiz, beg galas, beg pakaian tegar dan troli yang dibezakan dengan gabungan elemen reka bentuk yang diselitkan warisan seperti monogram GG dan/atau jalur Web.

Kendall Jenner dan Bad Bunny tampil bersama buat kali pertama sebagai pasangan kekasih dalam kempen Gucci Valigeria.

Kendall Jenner dan Bad Bunny tampil bersama buat kali pertama sebagai pasangan kekasih dalam kempen Gucci Valigeria.

Kempen ini juga memperkenalkan reka bentuk novel yang ditakrifkan oleh butiran kulit pendarfluor bersama gaya kulit bergetah GG timbul.

See also
Yves Saint Laurent Bermain Dengan Leather Untuk Paris Fashion Week

Melalui kempen Valigeria ini, Gucci memberi penghormatan kepada sejarah penubuhannya dan mewar-warkan era baharu pengembaraan dan pengembaraan mewah yang selaras dengan visi Pengarah Kreatif Sabato De Sarno.

Artikel Berkaitan : FENDI Peekaboo-K Buku Edisi Terhad Meraikan Beg Ikonik FENDI Peekaboo