Kasut Pink Untuk Update Gaya Hujung Tahun - Glam Malaysia
kasut pink

Kasut Pink Untuk Update Gaya Hujung Tahun

Langkah lebih yakin dengan kasut yang bagus dan sesuai untuk perwatakan anda. Ada saya baca, jika anda berikan kasut sempurna kepada wanita, mereka mampu kuasi dunia. But, apa color yang sesuai untuk watak feminin ini? Semestinya kasut rona pink. Ia elegan, feminin, sensual dan pastiny menyebarkan karakter kuasa dalam senyap. Get ready untuk satu pengalaman fesyen yang lebih fun bersama 10 kasut merah jambu ini. Beri ruang pada gerobok kasutmu, kerana pink will rules the world. The hottest pink from Manolo Blahnik hingga ke Roger Vivier. Ready with your card, ladies!

Chanel tawarkan kasut sandal easy-to-wear dengan perinciannya bergantung pada logi double C pada tali cord. Keliling kasut pula digubah dengan rantai berjalin kulit, mengakat DNA chaain yang selalu menghiasi hujung jaket tweed.

Kasut pink ini direka menggunakan material nappa, sejenis kulit paling lembu seakan butter. Tumisnya pula mendapat kemasan plexiglass dan diukir melentuk untuk tambah seksi pada wanita Bottega Veneta.

Ini adalah lambat adibusana yang ada di Roger Vivier dengan seninya yang melambangkan kebolehan para artisan mereka, Perlu tahu yang setiap rumbai itu dipotonhgan menggunakan teknik tangan agar nampak lebih eksklusif.

Buat yang mahu tampil lebih ringkas dengan jiwa pastel, mungkin sarungkan kasut Saita oleh Manolo Blahnik. Lebih cute dengans ematan kerongsang pada sisi kasut satin mule ini.

Kasut lace-up senakers yang diberika kemasan cetakan kulit buaya, memberi gaya hujung minggu lebih fun dan playful. Platform Giuseppe zanotti setebal 75mm, memberi gadis genit lebih kuasa dalam kelompok mereka

Sandal Gucci ini direka berkota dan diperbuat menggunakan kain satin lembut. Ditambah pula dengan jemeki labuci menghiasi keselurannya menaikkan semangat parti hujung tahun ini. gancunya berbentuk Double G pula kekal sebagai satu lambang klasik Gucci.

Inilah kasut yang bijak meggabungakn nilai kewankitaan dan sentuhan kotemporari. Kasut Viva oleh Salvatore Ferragamo diperbuat daripada kuli anak lembu dengan kemasan suede untuk memberi keselesaan yang maksima.

Hanya percayakan apda Donatella Versace untuk menyajikan kasut paling sensual abad ini. Taruhan baru adalah aksu merah jambu ini yang ditambah rantai gergasi lalu melonjak rasa tough.

The most iconic sneakers dalam dunia fesyen moden sekarang adalah kasut Louis Vuitton yang satu ini. Menarik tentang rekaan kasut ini terletak pada bahagian bawah yang direka berombak.

Michael Michael Kors ini membangkitkan rasa yang lebih ringkas dengan rekaan yang straightforward. Kasut merah jambu grapefruit ini membawa trend sensual dariapda dekad 90-an!

Pautan Berkenaan: 7 Kasut Setiap Wanita Perlu Miliki

POST A COMMENT