CELINE Lunch Box Bag, Idea Konseptual Unik - Glam Malaysia
CELINE Lunch Box Bag, Idea Konseptual Unik

CELINE Lunch Box Bag, Idea Konseptual Unik

CELINE peka dengan kehendak pasaran semasa. Menghadirkan rekaan beg yang tampak ringkas dari satu pandangan, namun tersisip nilai kreatif yang luar biasa melalui reka bentuk. Termasuklah pada butiran yang memaut. CELINE Lunch Box Bag berukuran medium, dilengkap tali beg yang boleh dilaraskan, ternyata memuncaki trend teratas musim ini. Bahkan ketika beg berukiran mungil yang dipertaruhkan, si tali beg yang menyediakan opsyen gaya pelbagai, tetap akan menjadi daya pikatnya.

Reka bentuknya yang diibaratkan bekas makan tengah hari, diperkenalkan secara rasmi pada pementasan fesyen CELINE musim panas 2021. Dan setelah dilancarkan, CELINE Lunch Box Bag terus meraih perhatian dan menduduki senarai teratas ‘a must have bag of the season’. Kecirian bingkai logam grafik serta pendekatan motif Triomphe merupakan ‘statement’ utama dalam koleksi ini. 

CELINE Lunch Box Bag

CELINE Lunch Box Bag

CELINE Lunch Box Bag

Tawaran empat material bermutu tinggi yang terdiri daripada empat jenis material kulit, antaranya, kulit anak lembu yang semula jadi mendasari prinsip rekaan CELINE Lunch Box Bag, mempertemukan warisan pengembaraan CELINE dengan kemodenan. Kecirian tersebut mempengaruhi rekaan-rekaan CELINE Lunch Box Bag yang memperlihatkan bentuk atau gaya ‘streamlined’, daya bentuk yang mengagumkan dan garis jelas bersih, yang sememangnya simbol stail wanita-wanita urban. 

See also
#NYFW: COACH Musim Bunga 2023-Kemunculan Duta Coach Baharu, LIL NAS X

CELINE Lunch Box Bag membancuh idea versatil dan praktikal, lalu menyatukan mutu ketukangan serta keterampilan CELINE dengan sifat chic dan atletik CELINE yang sekarang. Terlihat beberapa aspek pada beg yang memperkayakan siluet sporty.

Motif logo Triomphe yang dihadirkan pada permukaan beg, adalah garapan dari struktur dan bentuk the Arch of Triumph di Paris, yang cukup akrab dengan latar belakang jenama CELINE, juga asalnya dari Paris. Motif tersebut dicedok dari arkib CELINE, yang menjadi sebahagian daripada butiran penting jenama itu pada sekitar era ‘70-an. 

 

Artikel berkaitan: RIMOWA Personal, Inovasi Warna Bervariasi