Bonia Dan Ameera Khan Berlebaran Dengan 'Santapan' Unik - Glam Malaysia

Bonia Dan Ameera Khan Berlebaran Dengan ‘Santapan’ Unik

Alami satu momen yang cukup nostalgia bersama koleksi lebaran BONIA bersama Ameera Khan sebagai wajah utamanya!

Setiap kali lebaran menjelma, pasti banyak memori yang kita rindukan. Ia memberi kita semangat untuk meraikan bulan yang cukup indah ini. Apa lagi, setelah sebulan berpuasa! Semestinya mahu raikan lebaran dengan sepuas-puasnya. Dek sebab ini, BONIA mahu mengembalikan kenangan indah itu buat semua. Momen nostalgia ini dirakamkan pula bersama bintang fesyen terkini, Ameera Khan!

Ameera menyarung Skarf Guilia Matte Satin dari BONIA

Lebaran akan diisi dengan momen-momen penting. Selain bermaaf-maafan dengan ahli keluarga atau bergambar dari pagi hingga ke malam. Sesi makan juga amat penting! Lalu, BONIA memilih tema santapan sebagai esen penting kepada koleksi lebaran mereka bersama Ameera Khan. Meja makan yang penuh dengan santapan enak membawa kemanisan yang tiada henti. Apatah lagi kuih-muih yang dibakar sendiri, bentuknya pula cantik-cantik! Membuahkan idea kepada dua jenama penting ini.

Melalui siri koleksi ini, BONIA dan Ameera Khan melancarkan dua rekaan beg yang cukup tepat dengan tema santapan. Pertama adalah beg Croissant yang mana rekaannya seakan roti klasik Perancis. Ia menggunakan material kulit yang cukup lembut, seperti roti yang disapu dengan mentega! Hadir dalam palet pop seperti Magma Orange, Nero, Butter, Living, Golden Harvest, Pinky Clay dan Red Glow. Sesuai digayakan jika mahu melawat rumah ke rumah, kerana rekaannya lebih besar. Boleh muatkan banyak benda, termasuk sampul raya buat anak-anak kecil!

Jika ada undangan rumah terbuka yang berskala mewah, apa kata jinjitkan beg Crystal Venice Petite ini! Ia adalah keluaran eksklusif dengan tatahan kristal memenuhi beg kecil. Khas hanya buat koleksi BONIA Raya 2022. Hadir dalam dua rona manis, Talam Blue dan Kismis Purple. Perlu cepat dapatkannya, kerana seluruh dunia hanya ada 11 item buat setiap rona ini.

Koleksi BONIA Raya 2022 boleh dibeli terus secara maya di BONIA dan di butik-butik BONIA yang terdekat dengan anda.

Artikel Berkaitan: Di Sebalik Kediaman RM211 Juta Milik Jennifer Lopez & Ben Affleck