Antisipasi FENDACE - Glam Malaysia

Antisipasi FENDACE

MEET FENDACE. THE HOTTEST COLLECTION OF THE SEASON!

Apa yang hangat musim ini? Jawapannya ialah FENDACE! Dua huruf utama dari kolaborasi ini yakni F dan V mendasari penyatuan koleksi FENDACE. Kebebasan, kebersamaan dan keseronokan mendukung tema besar. Dipersembahkan secara langsung di lokasi Versace yang berada di Via Gesu, yang mana koleksi Versace merupakan koleksi yang sepenuhnya diinterpretasikan oleh Kim Jones, manakala koleksi Fendi menggarap visi Donatella Versace.

Fendi by Versace mengadaptasi gaya punk rock dengan menginfus gaya Fendi yang moden dengan unsur-unsur kontra seperti rantai dengan renda dan logo F bertabur kristal. Turut dikesan gaya-gaya wanita 90-an yang mencakup keragaman kedua rumah fesyen. Eksplorasi corak pada koleksi sedia pakai, aksesori kulit, sepatu, dan aksesori pula di injeksi warna emas dan metalik yang hangat, menyemati unsur sensual. Faktor glamor Versace dan elegansi Fendi bersatu dengan cukup seragam.

Sejajar dengan ‘summer vibe’, untuk busana FENDACE juga menghadirkan busana bernada ‘resort’ yang menampilkan motif hangat Fendi. Koleksi bikini dengan sarat motif nyata membuat penampilan tampak hangat saat bersantai. Sepatu tinggi berpadu variasi tas tangan mewah bertindak sebagai penunjang gaya di acara fesyen mahupun saat berlibur nanti.

Artikel berkaitan: Dior Chez Moi, Ajakan Bersantai Penuh Gaya